Sitia
Athene (Piraeus)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Sitia - Athene (Piraeus)

Veerboot van Sitia naar Athene (Piraeus)

2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Sitia Athene (Piraeus) veerboten kosten tussen €40 en €199, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Sitia Athene (Piraeus) veerboten.

Sitia Athene (Piraeus) Veerdienst Tijden

De eerste Sitia Athene (Piraeus) ferry vertrekt gewoonlijk vanuit Sitia rond 02:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 02:15.

Hoe lang is de veerboot van Sitia naar Athene (Piraeus)?

Sitia Athene (Piraeus) Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 12u 13m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 12u 5m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Sitia Athene (Piraeus) Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Sitia naar Athene (Piraeus), verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Sitia Athene (Piraeus) Veerboot Prijzen

Sitia Athene (Piraeus) veerboot prijzen variëren tussen €40* en €199*. De gemiddelde prijs is €143*. De goedkoopste Sitia Athene (Piraeus) veerboot prijzen beginnen vanaf €41*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €90*. De gemiddelde prijs voor een auto is €217*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Sitia naar Athene (Piraeus)?

De afstand tussen Sitia en Athene (Piraeus) is ongeveer 241,9 mijl (389,3 km) of 210,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Sitia Athene (Piraeus) veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Sitia en Athene (Piraeus). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Sitia en Athene (Piraeus).

Kan ik te voet reizen van Sitia naar Athene (Piraeus)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Sitia en Athene (Piraeus).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Sitia naar Athene (Piraeus)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Sitia naar Athene (Piraeus) met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Sitia - Athene (Piraeus)

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kreta naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Sitia - Athens (Piraeus) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 181 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 12h 13m
Snelste Zeiltijd 12h 5m
Eerste veerboot 02:00
Laatste veerboot 02:15
Afstand 210 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Sitia naar Piraeus?

De reistijd per veerboot van Sitia naar Piraeus is ongeveer 16h 32m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Sitia naar Piraeus?

De prijs van de ferry overtocht van Sitia naar Piraeus kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sitia naar Piraeus is 167 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Sitia naar Piraeus?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Sitia naar Piraeus. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sitia naar Piraeus?

Boek overtochten van Sitia naar Piraeus via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Sitia naar Piraeus?

Ja, je kunt als voetpassagier van Sitia naar Piraeus reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Sitia naar Piraeus?

Ja, je kunt met een voertuig van Sitia naar Piraeus reizen met
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Sitia en Piraeus?

De afstand van Sitia naar Piraeus is ongeveer 210 zeemijlen.

Sitia Gids

De havenstad Sita is gelegen op het Griekse eiland Kreta, aan de Egeïsche Zee. Sita ligt ten oosten van Agios Nikolaos en ten noordoosten van Lerapetra. De stad is over het algemeen niet veel bezocht door toeristen en is niet bijzonder goed ontwikkeld en kunnen traceren zijn geschiedenis terug naar Minoïsche tijden. Opgravingen zijn opgegraven in de naburige plaats van Petras die dateert uit het einde van de Neolithische periode dateren, 3000 BC tot en met de bronstijd, 3000 - 1050 v.Chr. Ter ondersteuning van het Petras bevindingen, opgravingen in andere archeologische sites op het eiland, zoals Itanos en Mochlos, hebben kunstvoorwerpen uit de Minoïsche tijd gevonden. Petras heeft, over zijn geschiedenis, ook onder de controle van de Venetianen die het gebruikten als uitvalsbasis voor hun oostelijke Middellandse operaties. De site werd verwoest door een aardbeving in 1508, en opnieuw door piraten in 1538 en door de Venetianen in 1651.

De haven van Sitia verbindt Sitia en Oost-Kreta met een aantal andere Griekse eilanden, alsook met de haven van Piraeus op het Griekse vasteland. De stad heeft ook een jachthaven die kleinere vissersboten en jachten herbergt.


Athene (Piraeus) Gids

De Griekse havenstad Piraeus heeft de derde grootste haven ter wereld. De stad is uitgegroeid tot een belangrijk vertrek- en aankomstpunt van vele veerroutes over de Egeïsche Zee. Piraeus wordt vaak gezien als een buitenwijk van Athene maar heeft op zichzelf ook genoeg te bieden. Met name de wijken rondom de haven van Mikrolimano en de jachthaven van Zea zijn zeker een bezoek waard. Elk jaar wordt in februari het Ecocinema International Film Festival georganiseerd waarbij een grote selectie van films wordt vertoond in de Atticon Cinema en Cineac Cinema op het plein bij het stadhuis.

Het gebied aan de kustlijn van Piraeus werd in aanloop naar de Olympische Spelen van 2004 in Athene goed onder handen genomen en beschikt over restaurants, bars en cafés. De mooie promenade loopt langs de Middeleeuwse stadsmuren die een inkijkje geven in de rijke geschiedenis van de stad.

Vanuit Piraeus vertrekken zowel binnenlandse veerdiensten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos en het oostelijke deel van Griekenland als internationale veerdiensten naar uiteenlopende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Sitia naar Piraeus Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 19:10 14:10 19 uur Ma

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.