Magic Sea Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Magic Sea Ferries

Magic Sea Ferries

Magic Sea Ferries is een Griekse veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt van Agios Konstantinos naar de Sporadeneilanden, een archipel in de Egeïsche Zee. Ze exploiteren verschillende routes naar het oosten via de Malinese Golf tussen de haven van Skiathos, de haven van Skopelos en de haven van Alonissos.

Deze groeiende veerbootmaatschappij heeft slechts één schip in hun vloot. De Cat 1 is een modern, snel schip met voldoende ruimte om 1000 passagiers en 200 voertuigen in één enkele reis te vervoeren. Wie met Magic Sea Ferries reist, kan rekenen op een breed scala aan comfortabele zitplaatsen en een panoramisch uitzicht op de Egeïsche Zee vanaf het bovendek.

Het schip vertrekt elke dag om 10:45 vanaf Agios Konstantinos en doet er ongeveer 3 uur en 45 minuten over om elk van de drie eilanden te bereiken. Het wordt aangeraden dat passagiers 1 uur voor vertrek aanwezig zijn als ze met een voertuig reizen.

Op directferries.nl vind je dienstregelingen, tarieven en boek je het hele jaar door ferrytickets van Magic Sea Ferries.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Magic Sea Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.