Kavala
Chios
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kavala - Chios

Veerboot van Kavala naar Chios

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Kavala Chios veerboten kosten tussen €55 en €337, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kavala Chios veerboten.

Kavala Chios Veerdienst Tijden

De eerste Kavala Chios veerboot vertrekt meestal vanuit Kavala rond 21:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:30.

Hoe lang is de veerboot van Kavala naar Chios?

Kavala Chios Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 11h 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 11u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kavala Chios Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Kavala naar Chios verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Kavala Chios Veerboot Prijzen

Kavala Chios veerboot prijzen variëren tussen €55* en €337*. De gemiddelde prijs is €198*. De goedkoopste Kavala Chios veerboot prijzen beginnen vanaf €29*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €95*. De gemiddelde prijs voor een auto is €240*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kavala naar Chios?

De afstand tussen Kavala en Chios is ongeveer 199,6 mijl (321,3 km) of 173,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kavala Chios veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kavala en Chios. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kavala en Chios.

Kan ik te voet reizen van Kavala naar Chios?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Kavala en Chios.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kavala naar Chios?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kavala naar Chios met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Egeïsche eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kavala - Chios Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 252 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 11h 0m
Eerste veerboot 21:30
Afstand 173 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kavala naar Chios?

De reistijd per veerboot van Kavala naar Chios is ongeveer 13h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kavala naar Chios?

De prijs van de ferry overtocht van Kavala naar Chios kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kavala naar Chios is 232 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kavala naar Chios?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Kavala naar Chios en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kavala naar Chios?

Boek overtochten van Kavala naar Chios via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kavala naar Chios?

Ja, je kunt als voetpassagier van Kavala naar Chios reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kavala naar Chios?

Ja, je kunt met een voertuig van Kavala naar Chios reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kavala naar Chios?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Kavala en Chios?

De afstand van Kavala naar Chios is ongeveer 173 zeemijlen.

Kavala Gids

Kavala is een stad en de belangrijkste zeehaven van Oost-Macedonië, gelegen in het noorden van Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Kavala, aan de overkant van het eiland Thassos en ligt ongeveer 160 km van Thessaloniki, 37 km van Drama en 56 km van Xanthi. De stad heeft een rijke geschiedenis en er is veel te zien en te doen. Het Kasteel van Kavala domineert de top van het schiereiland, waar de oude stad werd gebouwd. Tijdens de Byzantijnse periode en later, werden herhaald wederopbouw werken en fortificatie reparaties door de Byzantijnen, Venetianen en Turken. Elke periode in de moderne geschiedenis heeft sporen op de muren achtergelaten. Het kasteel (citadel) in de huidige vorm werd gebouwd in het eerste kwart van de 15e eeuw op een fundament uit de Byzantijnse periode. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere Kamares (het oude aquaduct), die gebouwd werd in de Romeinse/Byzantijnse periode, The Imaret en Het Huis van Mehmet Ali in het Oude Stadsplein.

Vanuit de stad haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


Chios Gids

Het Griekse eiland Chios is een van de eilanden gelegen in het noordoosten deel van de Egeïsche Zee, zeer dicht bij Turkije en tegenover het Eritrea schiereiland, door de Straat Chios gescheiden van het. Het eiland strekt zich uit tot 842 vierkante kilometer en heeft een bevolking van ongeveer 54.000 mensen. Ongeveer de helft van de bevolking van het eiland woont in de hoofdstad van het eiland, Chios. Sites een bezoek aan het eiland de moeite waard zijn het Byzantijns Museum, dat is gehuisvest in een oude Ottomaanse moskee, waar u een perfecte kopie van de beroemde Delacroix's schilderij "Slachting in Chios" kan zien. Er is ook de beroemde "Korais" bibliotheek met de persoonlijke collectie van Adamantios Korais onder zijn 1300 historische volumes en het Maritiem Museum, waar bezoekers een nauwkeurige replica's van zeilschepen en stoomboten kan zien. Loop door de pittoreske smalle straatjes van Kaloplitis en bewonder herenhuizen de reders, en ga helemaal op te Tampákika, waar u de majestueuze molens van de oude leerlooierijen en Ioustiniani Palace kunnen zien.

Vanuit de haven van Chios vertrekken veerdiensten naar Piraeus, Thessaloniki, Kavala, Rhodos, Samos, Lemnos, Mytilene, Oinousses, Psará en Cesme.


Kavala naar Chios Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 21:30 08:30 11 uur do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.