Kasos
Heraklion
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kasos - Heraklion

Veerboot van Kasos naar Kreta (Heraklion)

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Kasos en Kreta (Heraklion). 2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Kasos Kreta (Heraklion) veerboten kosten tussen €16 en €96, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kasos Kreta (Heraklion) veerboten.

Kasos Kreta (Heraklion) Veerdienst Tijden

De eerste Kasos Kreta (Heraklion) ferry vertrekt meestal vanuit Kasos rond 17:55. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:40.

Hoe lang is de veerboot van Kasos naar Kreta (Heraklion)?

Kasos Kreta (Heraklion) Vaartijden op deze route kunnen ongeveer 4u25m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 4u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kasos Kreta (Heraklion) Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Kasos naar Kreta (Heraklion). Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Kasos Kreta (Heraklion) Veerboot Prijzen

Kasos Kreta (Heraklion) veerboot prijzen variëren tussen €16* en €96*. De gemiddelde prijs is meestal €47*. De goedkoopste Kasos Kreta (Heraklion) veerboot prijzen beginnen vanaf €17*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €38*. De gemiddelde prijs voor een auto is €103*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kasos naar Kreta (Heraklion)?

De afstand tussen Kasos en Kreta (Heraklion) is ongeveer 123,0 mijl (197,9 km) of 106,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kasos Kreta (Heraklion) veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kasos en Kreta (Heraklion). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kasos en Kreta (Heraklion).

Kan ik te voet reizen van Kasos naar Kreta (Heraklion)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Kasos en Kreta (Heraklion).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kasos naar Kreta (Heraklion)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kasos naar Kreta (Heraklion) met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Kasos - Heraklion

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kasos - Crete (Heraklion) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 60 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 4h 25m
Snelste Zeiltijd 4h 0m
Eerste veerboot 17:55
Laatste veerboot 23:40
Afstand 106 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kasos naar Heraklion?

De reistijd per veerboot van Kasos naar Heraklion is ongeveer 5h 02m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Kasos naar Heraklion?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Kasos naar Heraklion. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kasos naar Heraklion?

Boek overtochten van Kasos naar Heraklion via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kasos Gids

Kasos is een Grieks eiland en behoort tot de Dodekanesos eilanden in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. Kasos is gelegen ten zuidwesten van Karpathos, tussen Karpathos en Kreta. Het eiland is vrij klein, met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante kilometer en heeft ongeveer 1.000 inwoners. Het eiland wordt gekenmerkt door de bergen met de hoogste piek, op 550m boven de zeespiegel. Het eiland heeft vijf dorpen; Fry, Agia Marina, Panagia, Poli en Arvanitochori. Fry is de hoofdstad van het eiland en is de plaats waar de haven van het eiland ligt. Door zijn gebrek aan grootschalig toerisme, het eiland heeft in geslaagd om zijn natuurlijke identiteit te behouden en staat bekend om de kwaliteit van de vis, kazen en zijn gastvrijheid.

De diepe religieuze overtuiging van de inwoners van Kasos is te zien in het aantal kerken gebouwd op het eiland. Er zijn ongeveer honderd kerken en kapellen verspreid over het eiland. Bezoek de kerk van Agios Spiridonas, het complex van zes kerken in Panagia dorp en de kerk van Agios Georgios, die beschouwd wordt als de beschermer van het eiland.

Het eiland is te bereiken per boot via Piraeus, Kreta (Siteia, Agios Nikolaos), Rhodos, Halki en Karpathos.


Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad op het Griekse eiland Kreta en is een van Griekenland grote stedelijke centra. Ontwikkeling van de stad begonnen in de 9e eeuw na Christus en in latere tijden, kwam het onder Arabische, Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij; haar veroveraars in eerste instantie gaf het de naam Khandaq of Handak die werd verbasterd tot Candia. Tijdens de Olympische Spelen van 2004, de stad Heraklion op voorwaarde dat één van de locaties voor het voetbaltoernooi. Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Heraklion zijn de vesting muren die de "oude stad" af te bakenen. De eerste vestingwerken werden gebouwd door de Arabieren en werd later versterkt door de Venetianen in de 15e eeuw. Van de zeven bastions, alleen de Martinengo bastion overleeft aan deze dag; daar zullen de bezoekers het graf van de beroemde schrijver N. Kazantzakis vinden, met uitzicht op de stad.

In de oude (Venetiaanse) poort, naast de moderne haven, kunnen bezoekers de gewelfde tarsanades waar schepen werden gebouwd zien, terwijl de westelijke kant wordt gedomineerd door de 16e eeuw Koule vesting. Heraklion is een belangrijke haven voor veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten nemen vanuit Heraklion naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Kasos naar Heraklion Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 05:25 10:15 4 uur 50 minuten za
Blue Star Ferries 20:25 00:25 4 uur Ma

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.