Evdilos
Mytilene
Veerboten naar Lesbos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Evdilos - Mytilene

Veerboot van Evdilos naar Mytilene

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Evdilos Mytilene veerboten kosten tussen €19 en €207, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Evdilos Mytilene veerboten.

Evdilos Mytilene Veerdienst Tijden

De eerste Evdilos Mytilene veerboot vertrekt meestal vanuit Evdilos rond 17:35. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:30.

Hoe lang is de veerboot van Evdilos naar Mytilene?

Evdilos Mytilene Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 8u 52m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 8u 45m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Evdilos Mytilene Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Evdilos naar Mytilene verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Evdilos Mytilene Veerboot Prijzen

Evdilos Mytilene veerboot prijzen variëren tussen €19* en €207*. De gemiddelde prijs is meestal €73*. De goedkoopste Evdilos Mytilene veerboot prijzen beginnen vanaf €20*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €35*. De gemiddelde prijs voor een auto is €187*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Evdilos naar Mytilene?

De afstand tussen Evdilos en Mytilene is ongeveer 94,9 mijl (152,8 km) of 82,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Evdilos Mytilene veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Evdilos en Mytilene. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Evdilos en Mytilene.

Kan ik te voet reizen van Evdilos naar Mytilene?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Helleense Zeewegen tussen Evdilos en Mytilene.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Evdilos naar Mytilene?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Evdilos naar Mytilene met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Ikaria naar Lesbos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Evdilos - Mytilene Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 92 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 8h 52m
Snelste Zeiltijd 8h 45m
Eerste veerboot 17:35
Laatste veerboot 22:30
Afstand 82 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Evdilos naar Mytilene?

De reistijd per veerboot van Evdilos naar Mytilene is ongeveer 8h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Evdilos naar Mytilene?

De prijs van de ferry overtocht van Evdilos naar Mytilene kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Evdilos naar Mytilene is 85 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Evdilos naar Mytilene?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Evdilos naar Mytilene en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Evdilos naar Mytilene?

Boek overtochten van Evdilos naar Mytilene via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Evdilos naar Mytilene?

Ja, je kunt als voetpassagier van Evdilos naar Mytilene reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Evdilos naar Mytilene?

Ja, je kunt met een voertuig van Evdilos naar Mytilene reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Evdilos naar Mytilene?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Evdilos en Mytilene?

De afstand van Evdilos naar Mytilene is ongeveer 82 zeemijlen.

Evdilos Gids

Evdilos is een dorp gelegen op het eiland Ikaria aan de Noord-Egeïsche Zee in Griekenland. Het dorp was de eerste hoofdstad van het eiland en blijft tegenwoordig een belangrijke havenstad en centrum van de noordelijke, centrale en westelijke Ikaria. Het dorp is charmant met zijn kleine haven en de pier, oude herenhuizen en smalle wegen. Evdilos is waarschijnlijk de meest architectonisch traditionele nederzetting op het eiland.
De haven dient voornamelijk de noordkant van het eiland en is een van de twee grote havens van het eiland, samen met Agios Kirykos. De haven biedt veerdiensten met dagelijkse schema's naar Samos en Piraeus en commerciële schepen verzorgen overtochten naar de andere eilanden die aan het eliand gekoppeld zijn. De haven ligt op loopafstand van het centrum heeft winkels, hotels, villa's en restaurants die ongeveer 35 km van de luchthaven van het eiland liggen. Grenzend aan de haven is een jachthaven voor kleine schepen, boten en vissersboten.


Mytilene Gids

De oude Griekse stad Mytilini is de hoofdstad, en de haven van het eiland Lesbos, gelegen in het noord oostelijke deel van de Egeïsche Zee. De hoofdstad van het eiland, gebouwd op zeven heuvels en bekroond door de Gateluzzi fort, Mytilini heeft de belangrijke functies van zijn schitterende verleden en zijn uitstekende culturele geschiedenis behouden. Het is een drukke stad met een bruisend nachtleven, en Mytilene voldoet aan elke behoefte en verlangen in termen van hotels, restaurants en recreatie.

De emblemen zijn de majestueuze Gateluzzi kasteel, de kerk van Agios Therapon met zijn indrukwekkende koepel, en aan de rand van de haven, het Vrijheidsbeeld. Een klassieke ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking is het gebied rond Sappho-plein, en de andere helft van het hoefijzer van de nieuwe zuidelijke haven met zijn trendy bars en cafés die menigten trekken uit het eerste wat in de ochtend.

Mytilene heeft een haven met veerboten naar de nabijgelegen eilanden Lemnos, Chios en Ayvalik en Dikili in Turkije. De haven heeft ook diensten naar Piraeus, Athene en Thessaloniki.


Evdilos naar Mytilene Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 22:30 07:15 8 uur 45 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.