Karpathos
Athene (Piraeus)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Karpathos - Athene (Piraeus)

Veerboot van Karpathos naar Athene (Piraeus)

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Karpathos en Athene (Piraeus). 2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Karpathos Athene (Piraeus) veerboten kosten tussen €40 en €354, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Karpathos Athene (Piraeus) veerboten.

Karpathos Athene (Piraeus) Veerdienst Tijden

De eerste Karpathos Athene (Piraeus) ferry vertrekt meestal vanuit Karpathos rond 16:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:20.

Hoe lang is de veerboot van Karpathos naar Athene (Piraeus)?

Karpathos Athene (Piraeus) Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 15h 37m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 13h 10m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Karpathos Athene (Piraeus) Vaarschema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Karpathos naar Athene (Piraeus). Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Karpathos Athene (Piraeus) Veerboot Prijzen

Karpathos Athene (Piraeus) veerboot prijzen variëren tussen €40* en €354*. De gemiddelde prijs is €169*. De goedkoopste Karpathos Athene (Piraeus) veerboot prijzen beginnen vanaf €39*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €106*. De gemiddelde prijs voor een auto is €358*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Karpathos naar Athene (Piraeus)?

De afstand tussen Karpathos en Athene (Piraeus) is ongeveer 290,1 mijl (466,8km) of 252,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Karpathos Athene (Piraeus) veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Karpathos en Athene (Piraeus). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Karpathos en Athene (Piraeus).

Kan ik te voet reizen van Karpathos naar Athene (Piraeus)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Karpathos en Athene (Piraeus).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Karpathos naar Athene (Piraeus)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Karpathos naar Athene (Piraeus) met Anek Lines, Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Karpathos - Athens (Piraeus) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 214 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 15h 37m
Snelste Zeiltijd 13h 10m
Eerste veerboot 16:30
Laatste veerboot 22:20
Afstand 252 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Karpathos naar Piraeus?

De reistijd per veerboot van Karpathos naar Piraeus is ongeveer 19h 02m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Karpathos naar Piraeus?

De prijs van de ferry overtocht van Karpathos naar Piraeus kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Karpathos naar Piraeus is 197 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Karpathos naar Piraeus?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Karpathos naar Piraeus. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Karpathos naar Piraeus?

Boek overtochten van Karpathos naar Piraeus via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Karpathos en Piraeus?

De afstand van Karpathos naar Piraeus is ongeveer 252 zeemijlen.

Karpathos Gids

Karpathos is een Grieks eiland en behoort tot de Dodekanesos groep eilanden in het zuiden van de oostelijke Egeïsche Zee. Karpathos is de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden en de afgelegen ligging heeft geresulteerd in een eiland met behoud van alle gewoonten, traditionele klederdracht en dialect die heel erg op die van het Griekse eiland Kreta en Cyprus lijkt.

Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stranden zonder drukte zijn een handtekening landschap gelegen tussen steile rotsen van het eiland. De stranden van Karpathos kunnen worden onderverdeeld in vier groepen: de stranden aan de oostkust zijn kleiner en grind, maar zonder wind; de stranden van het zuidelijke deel van het eiland, in de buurt van de luchthaven, het gebied met fijn witte zand; het zandstrand aan de westkust zijn het meest blootgesteld aan de Meltemi en ze zijn alleen beschikbaar in weinig wind; de stranden in het noorden van het eiland zijn alleen toegankelijk via de zee en per jeep.

Veerboten van Karpathos vertrekken naar de havens van Piraeus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki en Kasos.


Athene (Piraeus) Gids

De Griekse havenstad Piraeus heeft de derde grootste haven ter wereld. De stad is uitgegroeid tot een belangrijk vertrek- en aankomstpunt van vele veerroutes over de Egeïsche Zee. Piraeus wordt vaak gezien als een buitenwijk van Athene maar heeft op zichzelf ook genoeg te bieden. Met name de wijken rondom de haven van Mikrolimano en de jachthaven van Zea zijn zeker een bezoek waard. Elk jaar wordt in februari het Ecocinema International Film Festival georganiseerd waarbij een grote selectie van films wordt vertoond in de Atticon Cinema en Cineac Cinema op het plein bij het stadhuis.

Het gebied aan de kustlijn van Piraeus werd in aanloop naar de Olympische Spelen van 2004 in Athene goed onder handen genomen en beschikt over restaurants, bars en cafés. De mooie promenade loopt langs de Middeleeuwse stadsmuren die een inkijkje geven in de rijke geschiedenis van de stad.

Vanuit Piraeus vertrekken zowel binnenlandse veerdiensten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos en het oostelijke deel van Griekenland als internationale veerdiensten naar uiteenlopende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Karpathos naar Piraeus Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 19:00 13:00 18 uur Ma
Blue Star Ferries 20:00 09:10 13 uur 10 minuten wo
Blue Star Ferries 21:05 13:20 16 uur 15 minuten vr

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.