Veerboten naar Algerije
Veerboten via 12 routes en 12 havens
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Algerije

Nieuwste aanbiedingen voor Algerije

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Algerije

Vanwege zijn geografische ligging aan de top van Noord-Afrika, Algerije is ideaal gelegen voor veerdiensten vanaf het vasteland van Spanje. Daarnaast, de culturele invloeden uit de Franse verleden zijn er een aantal routes vanaf Frankrijk. Waar je ook vaart, alle diensten over de Middellandse Zee zijn relatief lang en het is raadzaam om een ​​comfortabele hutaccommodatie te boeken.

Almeria is de Spaanse haven die diensten naar Oran en Ghazaouet biedt, en van deze bestemmingen kunt u eenvoudig zelf onder dompelen in de Algerijnse cultuur. Ghazaouet is een toegangspoort tot de Tlemcen National Park - een gebied van Algerije, dat watervallen, historische architectuur en bossen omvat. Oran is de tweede grootste stad van het land, en prachtige voorbeelden van klassieke Arabische architectuur is overal in de stad te vinden - ook het station is ontworpen in een stijl die nergens anders te vinden.

Marseille, aan de zuidkust van Frankrijk, heeft een breed scala aan bestemmingen voor passagiers die naar Algerije willen varen. Schepen varen op een regelmatige basis naar Algiers, Bejaia, Oran, Annaba en Skikda, en elk van deze poorten biedt een uniek inzicht in de Algerijnse culturele ervaring.

Algiers is de hoofdstad van het land, en het Monument van de Martelaren is een constructie die door toeristen gewoon bezocht dient te worden. Het werd gebouwd om degenen die tijdens de langdurige strijd voor de onafhankelijkheid van Algerije overleden te herdenken, en kijken naar de omringende standbeelden biedt een fascinerende geschiedenis les over de verschillende stappen die tot de huidige stand van Algerije hebben geleid.

Annaba is een Algerijnse bestemming die iets voor elk toerist te bieden heeft. De regio bestaat uit bezoeker hotspots die gecentreerd zijn rond de prachtige stranden en pittoreske bergen, en zodra de zon onder gaat wordt het een van de meest levendige gebieden voor nachtleven in het land. Green Main Street gaat nog een stap verder en biedt een levendige en spannende wijk te bezoeken waar de pret in de middag begint. Haar ligging tegen het einde van de kust van Algerije maakt het de ideale plek om een ​​Algerijnse autorijden avontuur te beginnen.

Waar u in Algerije ook per boot aankomt, het is een geweldige manier om de automobilisme kloof tussen Europa en Noord-Afrika over te bruggen. De rijke geschiedenis van de maritieme activiteiten van het land betekent dat een grote verscheidenheid aan toeristische attracties en grote stedelijke centra aan de kust te vinden is, en een reis in het binnenland geeft je een ​​meer authentieke ervaring, de toeristische trekpleisters.

Als alternatief, de voortzetting langs de kust naar Marokko of Tunesië bidet ook mogelijkheden en Annaba in het bijzonder is zeer dicht bij de Tunesische grens.

Routes en Havens in Algerije

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking