Limnos
Kavala
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Limnos - Kavala

Veerboot van Limnos (Myrina) naar Kavala

3 maatschappijen bevaren deze route Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Limnos (Myrina) Kavala veerboten kosten tussen €28 en €171, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Limnos (Myrina) Kavala veerboten.

Limnos (Myrina) Kavala Veerboot Tijden

De eerste Limnos (Myrina) Kavala veerboot vertrekt meestal vanuit Limnos (Myrina) rond 08:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 14:45.

Hoe lang is de veerboot van Limnos (Myrina) naar Kavala?

Limnos (Myrina) Kavala Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 29m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 15m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Limnos (Myrina) Kavala Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Limnos (Myrina) naar Kavala verzorgd door Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Limnos (Myrina) Kavala Veerboot Prijzen

Limnos (Myrina) Kavala veerboot prijzen variëren tussen €28* en €171*. De gemiddelde prijs is meestal €80*. De goedkoopste Limnos (Myrina) Kavala veerboot prijzen beginnen vanaf €15*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €32*. De gemiddelde prijs voor een auto is €131*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Limnos (Myrina) naar Kavala?

De afstand tussen Limnos (Myrina) en Kavala is ongeveer 80,1 mijl (128,9 km) of 69,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Limnos (Myrina) Kavala veerboot?

Ja, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Limnos (Myrina) en Kavala. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Limnos (Myrina) en Kavala.

Kan ik te voet reizen van Limnos (Myrina) naar Kavala?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, SeaJets tussen Limnos (Myrina) en Kavala.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Limnos (Myrina) naar Kavala?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Limnos (Myrina) naar Kavala met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Limnos - Kavala

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Egeïsche eilanden naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Limnos (Myrina) - Kavala Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 102 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 3h 29m
Snelste Zeiltijd 3h 15m
Eerste veerboot 08:15
Laatste veerboot 14:45
Afstand 69 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Limnos naar Kavala?

De reistijd per veerboot van Limnos naar Kavala is ongeveer 4h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Limnos naar Kavala?

De prijs van de ferry overtocht van Limnos naar Kavala kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Limnos naar Kavala is 94 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Limnos naar Kavala?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Limnos naar Kavala. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Limnos naar Kavala?

Boek overtochten van Limnos naar Kavala via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Limnos en Kavala?

De afstand van Limnos naar Kavala is ongeveer 69 zeemijlen.

Limnos Gids

Limnos, ook wel bekend als Lemnos, is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee en is het 8ste grootste van de Griekse eilanden. De belangrijkste steden op het eiland zijn Myrina, aan de westkust, en Moudros aan de oostelijke oever van een grote baai in het midden van het eiland. De hoofdstad van het eiland is de havenstad Myrina, een stadje dat bekend staat om zijn prachtige, traditionele geplaveide steegjes, zijn oude stenen herenhuizen, de promenade aan de zee, en zijn Byzantijnse kasteel. Het indrukwekkende kasteel dat over de stad uitkijkt ligt op een rotsachtig en steil schiereiland. Een bos gelegen nabij de stad Moudros, heeft versteende boomstammen, bladeren, fruit en palmbomen wortels die ongeveer 20-22000000 jaar oud zijn. Ook het nederzettingssysteem van Poliochni, de oudste neolithische stad van Europa ligt op het eiland. Het is een rechthoekig gebouw met een dubbele rij stapte zetels dat op een parlementaire architectonische structuur lijkt. Het wordt hierom verondersteld als het oudste parlement ter wereld!

De boot vanuit Myrina biedt verbindingen met de eilanden van Agios Efstratios, Lesbos en Samothraki (alleen in de zomer) en met het vasteland naar de havens van Piraeus en Lavrio (Athene gebied) Thessaloniki en Kavála.


Kavala Gids

Kavala, de hoofdstad en de belangrijkste haven van het departement Kavala en is gebouwd op de hellingen van Mt. Symvolo, en vormt een van de meest pittoreske steden in Griekenland. Volgens archeologische vondsten, de geschiedenis van de stad gaat terug tot de prehistorie. Aanvankelijk werd het centrum van de stad beperkt tot de wijk Panayia, die is ononderbroken bewoond sinds de 7e eeuw voor Christus. Na 2500 jaar al aan het begin van de 16e eeuw, Kavala uitgebreid onderhoud van deze nieuwe grenzen tot 1870. Het was pas na 1928 dat hij begon aan de stad die kan worden gezien vandaag vormgeven. De strategische en economische belang door de eeuwen heen wordt toegeschreven aan haar strategische positie in de Via Egnatia, die de stad verbindt oost en west doorkruist, tot de haven en om de natuurlijke verrijking van het schiereiland, waarop de oude stad werd gebouwd. Kavala heeft een uniek karakter als gevolg van het recente verleden, met neoklassieke herenhuizen en grote tabak pakhuizen en roept herinneringen op aan een ver verleden, toen een rijke burgerij werd domineert de stad. In het "Mekka van tabak" als Kavala werd genoemd in het verleden, duizenden tabak werknemers hun brood verdienden.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


Limnos naar Kavala Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 02:00 06:30 4 uur 30 minuten wo
SeaJets 08:30 12:45 4 uur 15 minuten za
SeaJets 11:30 16:00 4 uur 30 minuten do
Hellenic Seaways 12:20 16:20 4 uur vr, za
Hellenic Seaways 13:35 17:35 4 uur wo
SeaJets 22:15 02:30 4 uur 15 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.