Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Portsmouth Veerboot Haven

  • Portsmouth Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Portsmouth vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Portsmouth Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Portsmouth Veerdiensten

Portsmouth Gids

Portsmouth Gids

Belangrijkste marinebasis van Groot-Brittannië, Portsmouth bezet de bolvormige schiereiland van Portsea Island, aan de oostelijke flank van een grote, gemakkelijk te verdedigen haven. De oude Romeinen hief een fort aan de noordelijke rand van deze inlaat, en een kleine haven ontwikkelde tijdens de Normandische tijdperk, maar deze strategische ligging werd niet ten volle benut tot Tudor tijden, toen Henry VII hier 's werelds eerste droogdok vestigde en maakte Portsmouth een koninklijke werf. Portsmouth bloeide sindsdien en is tegenwoordig een grote geïndustrialiseerde stad, de haven verstopt met marine- fregatten, veerboten op weg naar het continent of naar het Isle of Wight, en zwermen van baggerschepen en sleepboten. Oude Portsmouth, gebaseerd op de oorspronkelijke haven, bewaart nog enkele Georgische en een beetje Tudor karakter. Ten oosten ligt Southsea, een residentiële buitenwijk van terrassen met een resort bezaaid langs de kiezelstrand met een massa van B&B's en marine monumenten.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.