Aegean Sea Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Aegean Sea Lines

Aegean Sea Lines

Aegean Sea Lines biedt veerbootdiensten tussen de pittoreske eilanden van Cycladen die reizigers vervoert tussen de prachtige eilanden Serifos, Sifnos, Milos, iOS en Santorini.

De hele Egean Sea Lines Fleet vloot voldoet aan alle comfort-, kwaliteits- en veiligheidseisen met een goede prijs -kwaliteitverhouding. Klanten kunnen ook met hun huisdieren reizen en hiervoor hebben hun PET -paspoort en chipcode nodig. Hun veerboten bieden verschillende soorten accommodatie en klanten kunnen hieruit kiezen op basis van hun voorkeur en ze accepteren ook verschillende soorten voertuigen (auto's, motorfietsen, onder andere trailers).

Met Direct Ferries kun je de beste prijzen vinden voor Aegean Sea Lines veerboottickets. We zullen ook Aegean Sea Lines vergelijken met andere veerbootbedrijven.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Aegean Sea Lines bekijken en Aegean Sea Lines veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Aegean Sea Lines bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Aan boord Aegean Sea Lines

Alle Aegean Sea Lines routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.