Mytilene
Limnos
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Mytilene - Limnos

Veerboot van Mytilene naar Limnos (Myrina)

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen Mytilene en Limnos (Myrina). 2 operators varen deze route Hellenic Seaways & SeaJets en loopt het hele jaar door. Mytilene Limnos (Myrina) veerboten kosten tussen €32 en €169, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Mytilene Limnos (Myrina) veerboten.

Mytilene Limnos (Myrina) Veerdienst Tijden

De eerste Mytilene Limnos (Myrina) ferry vertrekt meestal vanuit Mytilene rond 02:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:45.

Hoe lang is de veerboot van Mytilene naar Limnos (Myrina)?

Mytilene Limnos (Myrina) Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 4 uur 55 duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 50m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Mytilene Limnos (Myrina) Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse veerdiensten van Mytilene naar Limnos (Myrina). Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Mytilene Limnos (Myrina) Veerboot Prijzen

Mytilene Limnos (Myrina) veerboot prijzen variëren tussen €32* en €169*. De gemiddelde prijs is €86*. De goedkoopste Mytilene Limnos (Myrina) veerboot prijzen beginnen vanaf €17*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €59*. De gemiddelde prijs voor een auto is €155*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Mytilene naar Limnos (Myrina)?

De afstand tussen Mytilene en Limnos (Myrina) is ongeveer 114,2 mijl (183,8 km) of 99,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Mytilene Limnos (Myrina) veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Mytilene en Limnos (Myrina). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Mytilene en Limnos (Myrina).

Kan ik te voet reizen van Mytilene naar Limnos (Myrina)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Mytilene en Limnos (Myrina).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Mytilene naar Limnos (Myrina)?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die van Mytilene naar Limnos (Myrina) reizen met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Lesbos naar Egeïsche eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Mytilene - Limnos (Myrina) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 109 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 4h 55m
Snelste Zeiltijd 2h 50m
Eerste veerboot 02:45
Laatste veerboot 23:45
Afstand 99 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Mytilene naar Limnos?

De reistijd per veerboot van Mytilene naar Limnos is ongeveer 4h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Mytilene naar Limnos?

De prijs van de ferry overtocht van Mytilene naar Limnos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Mytilene naar Limnos is 93 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Mytilene naar Limnos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Mytilene naar Limnos. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mytilene naar Limnos?

Boek overtochten van Mytilene naar Limnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Mytilene en Limnos?

De afstand van Mytilene naar Limnos is ongeveer 99 zeemijlen.

Mytilene Gids

Mytilene is een oude Griekse stad en zijn oorsprong dateert uit de 11de eeuw voor Christus. De stad is de hoofdstad en de haven van het eiland Lesbos, die in het noorden van Oost-Egeïsche Zee ligt. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 1.632 vierkante kilometer met 320 km lange kustlijn, waardoor het de op twee na grootste Griekse eiland is, en wordt gescheiden van Turkije door de smalle Mytilini Strait. Mytilene ligt aan zuidoostelijke kust van het eiland.

De stad Mytilini heeft een groot aantal van de neoklassieke gebouwen, openbare en particuliere woningen zoals het gebouw van de Lesbos, het oude stadhuis, de Experimentele Lyceum en diverse herenhuizen en hotels verspreid over de stad. De barokke kerk van Saint Therapon domineert de haven met zijn indrukwekkende stijl. De bouw van de kerk begon in de 19e eeuw en werd in 1935 voltooid.

Mytilini heeft een haven met veerboten naar de nabijgelegen eilanden Lemnos, Chios en Ayvalik en soms Dikili in Turkije. De haven heeft ook diensten naar de steden Piraeus, Athene en Thessaloniki.


Limnos Gids

Het Griekse eiland Limnos ligt in het noorden van de Egeïsche Zee, en is een ideale bestemming voor een rustige vakantie. Het eiland heeft beschutte baaien, uitgestrekte stranden en landschappen van vulkanische rotsen, afgewisseld met kleine heuvels en traditionele dorpen met stenen huizen. Het vulkanische eiland van Hephaestus, god van het vuur, leent zijn vruchtbaarheid aan vruchtbare vlaktes, waar de lokale bevolking er het beste van door het produceren van goederen van unieke smaak en uitstekende kwaliteit. Onder hen, de beroemde Muscat Limnos, een benaming van oorsprong van superieure kwaliteit zoete witte wijn met een gouden kleur, rijk aroma en een volle smaak. De kaas "kalathaki" (= klein mandje) een soort van witte kaas die wordt overgelaten om te drogen en rijpen in kleine rieten manden wordt ook geproduceerd op het eiland.

Er zijn ferry verbinding vanuit Myrina naar Agios Efstratios, Lesbos en Samothraki (alleen in de zomer) en naar Piraeus en Lavrio (Athene gebied) Thessaloniki en Kavála.


Mytilene naar Limnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 06:20 11:50 5 uur 30 minuten za
Hellenic Seaways 07:00 12:20 5 uur 20 minuten vr
Hellenic Seaways 08:00 13:20 5 uur 20 minuten wo
Hellenic Seaways 12:00 17:10 5 uur 10 minuten zo
SeaJets 15:00 17:50 2 uur 50 minuten vr
Hellenic Seaways 21:00 02:20 5 uur 20 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.