Fournoi
Mykonos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Fournoi - Mykonos

Veerboot van Fournoi naar Mykonos

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Fournoi Mykonos veerboten kosten tussen €14 en €56, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Fournoi Mykonos veerboten.

Fournoi Mykonos Veerdienst Tijden

De eerste Fournoi Mykonos veerboot vertrekt meestal vanuit Fournoi rond 14:35. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:15.

Hoe lang is de veerboot van Fournoi naar Mykonos?

Fournoi Mykonos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Fournoi Mykonos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Fournoi naar Mykonos verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Fournoi Mykonos Veerboot Prijzen

Fournoi Mykonos veerboot prijzen variëren tussen €14* en €56*. De gemiddelde prijs is meestal €33*. De goedkoopste Fournoi Mykonos veerboot prijzen beginnen vanaf €15*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €33*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Fournoi naar Mykonos?

De afstand tussen Fournoi en Mykonos is ongeveer 12,7 mijl (20,5 km) of 11,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Fournoi Mykonos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Fournoi en Mykonos.

Kan ik te voet reizen van Fournoi naar Mykonos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Fournoi en Mykonos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Fournoi naar Mykonos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Fournoi naar Mykonos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Egeïsche eilanden naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Fournoi - Mykonos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 42 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 3h 30m
Snelste Zeiltijd 3h 15m
Eerste veerboot 14:35
Laatste veerboot 20:15
Afstand 11 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Fournoi naar Mykonos?

De reistijd per veerboot van Fournoi naar Mykonos is ongeveer 3h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Fournoi naar Mykonos?

De prijs van de ferry overtocht van Fournoi naar Mykonos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Fournoi naar Mykonos is 32 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Fournoi naar Mykonos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Fournoi naar Mykonos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Fournoi naar Mykonos?

Boek overtochten van Fournoi naar Mykonos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Fournoi naar Mykonos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Fournoi naar Mykonos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Fournoi naar Mykonos?

Ja, je kunt met een voertuig van Fournoi naar Mykonos reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Fournoi naar Mykonos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Fournoi en Mykonos?

De afstand van Fournoi naar Mykonos is ongeveer 11 zeemijlen.

Fournoi Gids

Fournoi is een archipel van kleine Griekse eilanden gelegen tussen de eilanden Ikaria, Samos en Patmos aan de Noord-Egeïsche Zee. Het eiland Fourni heeft de belangrijkste stad, ook Fourni genoemd, en ook de belangrijkste ferry haven van het eiland. De ongerepte eiland is rijk aan geschiedenis met oude overblijfselen daterend uit de Ioniërs, Klassieke en Hellenistische perioden verspreid over het eiland. Bezienswaardigheden zijn onder andere de cyclopische muur met sporen van een Acropolis op de Heuvel van Ai Giorgis, de ruïnes van de oude tempel in Kamari en de overblijfselen van de woningen op de zeebodem, het heiligdom aan Poseidon bij Agia Triada in Chryssomilia, de oude steengroeve in Petrokopio. De meeste inwoners van Fourni leven van de visserij, de landbouw of de landbouw, en een deel van hen werken in de toeristische sector. Op het hoofdeiland liggen een aantal mooie stranden zoals Vlychada, Vitsilia, Petrokopio, Elidaki en Bali. In vroeger tijden werd Fourni Korseon genoemd en was de site van piraten.


Mykonos Gids

Het Griekse eiland Mykonos is één van de beroemde Cycladen, en straalt een opvallende glamour, glans en Griekse persoonlijkheid. Mykonos-stad (Hora) is de hoofdstad van het eiland en staat centraal in het toerisme op het eiland. Hora is bekend om zijn Oude Haven ferry kade, bruisende Taxi Plein (Plateia Manto Mavrogenous), aan het water taverna's, musea, trendy boetieks en witgekalkte huizen, met name binnen de Little Venice kwartaal. Voor veel toeristen verblijven op Mykonos, is het stranden van het eiland, dat de vakantie te maken. Stranden zijn er in overvloed op het eiland en de meeste hebben een mooie, gouden zand en zijn gemakkelijk te bereiken. Vanaf juni kunnen ze beginnen te nogal druk worden, en de meeste stranden zijn gewoon niet groot genoeg om afzondering te bieden, hoewel ligstoelen worden vaak gegroepeerd. De dichtstbijzijnde stranden naar Hora en niet noodzakelijk het beste dat Mykonos te bieden heeft, maar zijn vooral populair, met inbegrip van zowel Aghios Stefanos Beach en Platis Gialos. Echter, voor de meest blitse, party stranden, hoofd van het westen naar het zeer levendige Paradijs en Superb Paradiseresorts.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt gebruikt door cruiseschepen. Veerboten vanuit Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en naar de andere Cycladen, Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Fournoi naar Mykonos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 18:00 21:15 3 uur 15 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.