Piraeus
Agistri Myli
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Piraeus - Agistri Myli is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Piraeus - Agistri Myli

Nieuwste aanbiedingen voor Piraeus - Agistri Myli

Piraeus naar Agistri Myli Veerboot

De Piraeus Agistri Myli veerdienst verbindt Athene met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Aegean Flying Dolphins veerdienst gaat tot 5 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 50 minuten Terwijl de veerdienst van Hellenic Seaways vertrekt tot 4 keer per dag en duurt 55 minuten.

Dus dat is een totaal van 63 overtochten per week op de Piraeus Agistri Myli route tussen Athene en Griekenland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Piraeus naar Agistri Myli is ongeveer 52m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Piraeus naar Agistri Myli kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Piraeus naar Agistri Myli is 85 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Piraeus naar Agistri Myli. Dit zijn
  • Aegean Flying Dolphins
  • Hellenic Seaways
 • Boek overtochten van Piraeus naar Agistri Myli via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Piraeus naar Agistri Myli reizen met
  • Aegean Flying Dolphins
  • Hellenic Seaways
 • Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Hellenic Seaways
 • De afstand van Piraeus naar Agistri Myli is ongeveer 20 zeemijlen.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica en maakt deel uit van het stedelijke gebied rondom Athene. Het centrum van Athene ligt op ongeveer 12 km van Piraeus. Het centrum van Piraeus is druk met verkeer en niet erg toeristisch. De stad beschikt over bankkantoren, openbare gebouwen, voetgangersgebieden en winkelstraten. De wijken rondom de jachthaven van Zea en de haven van Mikrolimano zijn aantrekkelijker en bieden een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars.

Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland en de derde grootste haven ter wereld. De haven speelt een belangrijke rol binnen de maritieme industrie en vormt de thuisbasis voor de Griekse koopvaardij. Na een recente renovatie is de kwaliteit van de voorzieningen in de haven aanzienlijk verbeterd. In de haven bevinden zich geldautomaten, wisselkantoren, restaurants, cafés, bars een aantal reisbureaus die veerboottickets verkopen. Vanuit Piraeus vertrekken veerboten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijke deel van Griekenland en verschillende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking