Tilos
Nisyros
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Tilos - Nisyros

Veerboot van Tilos naar Nisyros

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Tilos en Nisyros. 2 maatschappijen bevaren deze route Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways en vaart het hele jaar door. Tilos Nisyros veerboten kosten tussen €6 en €33, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Tilos Nisyros veerboten.

Tilos Nisyros Veerboot Tijden

De eerste Tilos Nisyros veerboot vertrekt meestal vanuit Tilos rond 09:55. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:30.

Hoe lang is de veerboot van Tilos naar Nisyros?

Tilos Nisyros Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 48m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 40m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Tilos Nisyros Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 3 wekelijkse veerdiensten van Tilos naar Nisyros. Deze afvaarten worden verzorgd door Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Tilos Nisyros Veerboot Prijzen

Tilos Nisyros veerboot prijzen variëren tussen €6* en €33*. De gemiddelde prijs is meestal €18*. De goedkoopste Tilos Nisyros veerboot prijzen beginnen vanaf €6*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €18*. De gemiddelde prijs voor een auto is €25*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Tilos naar Nisyros?

De afstand tussen Tilos en Nisyros is ongeveer 21,1 mijl (34,0 km) of 18,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Tilos Nisyros veerboot?

Ja, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Tilos en Nisyros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Tilos en Nisyros.

Kan ik te voet reizen van Tilos naar Nisyros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways tussen Tilos en Nisyros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Tilos naar Nisyros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Tilos naar Nisyros met Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Tilos - Nisyros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways
Gemiddelde prijs 23 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 48m
Snelste Zeiltijd 40m
Eerste veerboot 09:55
Laatste veerboot 21:30
Afstand 18 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Tilos naar Nisyros?

De reistijd per veerboot van Tilos naar Nisyros is ongeveer 47m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Tilos naar Nisyros?

De prijs van de ferry overtocht van Tilos naar Nisyros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Tilos naar Nisyros is 22 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Tilos naar Nisyros?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Tilos naar Nisyros. Dit zijn
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Tilos naar Nisyros?

Boek overtochten van Tilos naar Nisyros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Tilos naar Nisyros?

Ja, je kunt als voetpassagier van Tilos naar Nisyros reizen met
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Tilos naar Nisyros?

Ja, je kunt met een voertuig van Tilos naar Nisyros reizen met
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Tilos naar Nisyros?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Wat is de afstand tussen Tilos en Nisyros?

De afstand van Tilos naar Nisyros is ongeveer 18 zeemijlen.

Tilos Nisyros Veerboot klantenrecensies

 • "Diagoras"

  Een mooi schip met goede voorzieningen. Door het aanleggen op verschillende eilanden gaf het het gevoel van een korte cruise. Wij hadden hut 5002 met een raam aan bakboord en een raam aan de voorkant. Met zelfs een tweepersoonsbed. Met een sjiek en een zelfbedieningsrestaurant en meerdere bars was de catering goed geregeld. Groot minpunt is dat er overal binnen op de banken mensen liggen te slapen. Dat is niet uitnodigend voor anderen om gezellig ergens te gaan zitten.

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder
 • "reisindruk"

  prima vervoer-altijd op tijd-prima verblijf op de boot

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder

Tilos Gids

Het Griekse eiland Tilos is een van de Dodekanesos groep eilanden aan de Egeïsche Zee en ligt halverwege tussen het eiland Kos en het eiland Rhodos. Landschap van het eiland wordt gekenmerkt door bergen, heuvels en vlaktes waar bezoekers rond 400 soorten kruiden en bloemen groeien kan zien. Het eiland heeft ook een aantal soorten zeldzame vogels er broeden waaronder Nachtegalen, Putters, havikarend, Hawks, reigers en Bijeneters. Het hele eiland is een enorme ecologische park en wordt beschermd door internationale verdragen.

De belangrijkste stad van het eiland en de haven is Livadia waar bezoekers de overblijfselen van een kasteel, verlaten stenen huizen, Byzantijnse kerken en geplaveide straten zal vinden. Hoewel Livadia is de grootste stad, hoofdstad van het eiland is eigenlijk Megalo Chorio dat is ongeveer 2 km van Livadia. Een populaire attractie op het eiland is de prachtige verlaten 15e eeuwse klooster van Agios Panteleimon die enkele interessante iconen heeft. Ook een bezoek waard is het Kasteel van de Ridders dat is waar de Ridder van St. John gebaseerd waren in de 15e eeuw.

Veerboten vanuit de haven vertrekken naar Piraeus, Rhodos en naar andere eilanden in de Dodekanesos.


Nisyros Gids

Het Griekse eiland Nisyros is een van de mooiste eilanden, en blijft onaangetast door het toerisme. Nisyros maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Kos en Tilos. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 41 vierkante kilometer en de kustlijn is 28 km lang. Volgens de Griekse mythologie heeft Poseidon tijdens een gevecht met Polyvotis een gedeelde van kos afgehakt en die naar de Gigant gegooid. De oude naam van Nisyros was Porphyris. Oude muren, die uit de 5e eeuw voor Christus dateren, een deel van de acropolis van het eiland, zijn te vinden in de buurt van Mandraki. De legendarische rots is de moderne Nisyros en wordt gezegd dat de explosies van de vulkaan zijn de boze ademhaling van de verslagen reus. Deze explosies vormen het eiland, die beschouwd wordt als het jongste vulkanische centrum van Griekenland en de vulkanen zijn nog steeds actief - samen met de vulkanen van Milos, Santorini en Methana.

Mandraki is ook de haven van het eiland. De haven is een van de grootste en bezoekers kunnen een wandeling maken door de prachtige kiezel smalle straatjes en pleintjes, de meest typische van alle zijn de plateia Delfinion (plein van Dolfijnen), en een goede blik nemen op de witte of gekleurde twee verdiepingen huizen met houten balkons. De huizen zijn gemaakt van vulkaan rotsen en geïsoleerd met puimsteen. Het nachtleven is niet erg intensief, maar je zal zeker een goede tijd hebben in het dorp met weinig taverna's en een aantal bars.

Nisyros is per boot bereikbaar vanuit Piraeus, Kos en Rhodos.


Tilos naar Nisyros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Dodekanisos Seaways 10:00 10:40 40 minuten wo
Dodekanisos Seaways 10:05 10:45 40 minuten do
Blue Star Ferries 18:25 19:25 1 uur di
Blue Star Ferries 19:00 19:55 55 minuten za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.