Kythnos
Kimolos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kythnos - Kimolos

Kythnos naar Kimolos Veerboot

De Kythnos Kimolos veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Zante Ferries varen tot maximaal 2 keer per week, Blue Star Ferries 1 keer per week & de veerdienst van Aegean Sea Lines vaart tot maximaal 1 keer per week.

Er is een totaal van 4 overtochten per week op de Kythnos Kimolos route tussen Cycladen en Cycladen en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kythnos - Kimolos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 31 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 5h 1m
Snelste Zeiltijd 2h 40m
Eerste veerboot 10:00
Laatste veerboot 18:10
Afstand 34 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kythnos naar Kimolos?

De reistijd per veerboot van Kythnos naar Kimolos is ongeveer 6h 06m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Kythnos naar Kimolos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Kythnos naar Kimolos. Dit zijn
  • Zante Ferries
  • Blue Star Ferries
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kythnos naar Kimolos?

Boek overtochten van Kythnos naar Kimolos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kythnos Gids

Kythnos is een Grieks eiland gelegen in het westelijke Cycladen eilandengroep tussen de eilanden Kea en Serifos, en ligt op ca. 100 km van de haven van Piraeus. Het eiland is vrij klein, met een totale oppervlakte van ongeveer 100 vierkante kilometer en met een kustlijn van ongeveer 100 kilometer. Het eiland heeft ongeveer 70 stranden, hoewel de meeste niet bereikbaar zijn met de auto. Het eiland heeft twee belangrijkste dorpen, Messaria of Kythnos, plaatselijk bekend als Chora, en het dorp Dryopis of Dryopida, ook wel bekend als Chorio. Beide dorpen staan bekend om hun bochtige en vaak stapte straten die te smal zijn voor voertuigen. De dorpen zijn zeer pittoresk maar hebben verschillende bouwstijlen. Chora heeft de meer typische platte daken van de Cycladen, terwijl de daken van Dryopida scheef en betegeld zijn. Chora is ook opmerkelijk voor zijn grote Grieks-orthodoxe kerk.

Kythnos is per boot bereikbaar, hetzij vanuit de haven van Piraeus of de haven van Lavrio. De reis van Piraeus duurt ongeveer 3 uur met de conventionele ferry en ongeveer een uur met de high speed ferry. De reis naar Kythnos vanuit de haven van Lavrio duurt ongeveer 2 uur. Kythnos is ook per boot verbonden met de eilanden van Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros en Kea.


Kimolos Gids

Het Griekse eiland Kimolos ligt aan de Egeïsche Zee en behoort tot de Cycladen eilandengroep. Het eiland wordt gescheiden van het nabijgelegen eiland Milos door de Straat van Kimolos. Volgens de traditie, het is vernoemd naar Kimolos, de eerste bewoner van het eiland. Echinousa is ook een geregistreerde naam van het eiland tijdens de oudheid, waarschijnlijk vanwege de slang Echidna (adder), het zijn vaak zelfs vandaag de dag op het eiland. Sinds de oudheid het eiland een slagveld tussen het oude Athene, de heerser van het eiland, en Sparta, de heerser van de nabijgelegen Milos is geweest.

Kimolos behoort tot de lijn van de West-Cycladen en is per boot verbonden met de nabijgelegen eilanden en de haven van Piraeus, Athene, met veerdiensten het hele jaar door. Tijdens het toeristische periode, het eiland heeft meestal dagelijkse verbindingen naar Piraeus en naar de andere eilanden. Ook reizen via Milos is mogelijk vanwege de frequente verbinding van de twee eilanden.


Kythnos naar Kimolos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 24/06/2024 en 30-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 10:05 21:40 11 uur 35 minuten za
Zante Ferries 10:15 13:35 3 uur 20 minuten zo
Aegean Sea Lines 10:20 13:45 3 uur 25 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.