Serifos
Kimolos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Serifos - Kimolos

Veerboot van Serifos naar Kimolos

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Serifos en Kimolos. 3 maatschappijen bevaren deze route Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways & Zante Ferries en vaart het hele jaar door. Serifos Kimolos veerboten kosten tussen €13 en €30, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Serifos Kimolos veerboten.

Serifos Kimolos Veerboot Tijden

De eerste Serifos Kimolos veerboot vertrekt meestal vanuit Serifos rond 09:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:00.

Hoe lang is de veerboot van Serifos naar Kimolos?

Serifos Kimolos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 9m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 50m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Serifos Kimolos Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Serifos naar Kimolos. Deze afvaarten worden verzorgd door Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways & Zante Ferries. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Serifos Kimolos Veerboot Prijzen

Serifos Kimolos veerboot prijzen variëren tussen €13* en €30*. De gemiddelde prijs is meestal €18*. De goedkoopste Serifos Kimolos veerboot prijzen beginnen vanaf €14*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €16*. De gemiddelde prijs voor een auto is €30*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Serifos naar Kimolos?

De afstand tussen Serifos en Kimolos is ongeveer 36,7 km of 19,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Serifos Kimolos veerboot?

Ja, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Serifos en Kimolos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Serifos en Kimolos.

Kan ik te voet reizen van Serifos naar Kimolos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries tussen Serifos en Kimolos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Serifos naar Kimolos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Serifos naar Kimolos met Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Serifos - Kimolos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 23 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 2h 9m
Snelste Zeiltijd 1h 50m
Eerste veerboot 09:30
Laatste veerboot 19:00
Afstand 19 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Serifos naar Kimolos?

De reistijd per veerboot van Serifos naar Kimolos is ongeveer 1h 58m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Serifos naar Kimolos?

De prijs van de ferry overtocht van Serifos naar Kimolos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Serifos naar Kimolos is 22 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Serifos naar Kimolos?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Serifos naar Kimolos. Dit zijn
  • Zante Ferries
  • Aegean Speed Lines
  • Hellenic Seaways
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Serifos naar Kimolos?

Boek overtochten van Serifos naar Kimolos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Serifos en Kimolos?

De afstand van Serifos naar Kimolos is ongeveer 19 zeemijlen.

Serifos Gids

Het Griekse eiland Serifos behoort tot de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ten zuiden van Kythnos en ten noordwesten van Sifnos, en ongeveer 170 km van de haven van Piraeus. Griekse mythologie vertelt dat het eiland is waar Danae en haar zoontje, Perseus, wal na haar vader Acrisius zet ze op drift op zee in een houten kist werden gewassen. Toen Perseus teruggekeerde naar het eiland met het hoofd van de Gorgon Medusa, hij draaide polydektes, de Koning van Serifos, in steen als straf omdat de Konning met geweld een poging heeft gedaan om zijn moeder te trouwen.

De haven van de stad ligt in Livadi en is het belangrijkste centrum van het toerisme op het eiland. Er zijn vele restaurants, cafés bars en clubs in de stad en is waar de meeste hotels zijn gelegen. Strand van de stad is lang en zanderig en heeft kristalhelder water. Tijdens de zomer, veel van zeilboten en jachten zijn te vinden verankerd in de kalme wateren van dit natuurlijk beschermde baai.

Het eiland is bereikbaar met conventionele en high speed ferries. Tijdens de zomermaanden zijn er veerboten die Serifos met andere nabijgelegen eilanden, zoals Sifnos, Naxos, Paros, Santorini en Kythnos verbinden.


Kimolos Gids

Het Griekse eiland Kimolos ligt aan de Egeïsche Zee en behoort tot de Cycladen eilandengroep. Het eiland wordt gescheiden van het nabijgelegen eiland Milos door de Straat van Kimolos. Volgens de traditie, het is vernoemd naar Kimolos, de eerste bewoner van het eiland. Echinousa is ook een geregistreerde naam van het eiland tijdens de oudheid, waarschijnlijk vanwege de slang Echidna (adder), het zijn vaak zelfs vandaag de dag op het eiland. Sinds de oudheid het eiland een slagveld tussen het oude Athene, de heerser van het eiland, en Sparta, de heerser van de nabijgelegen Milos is geweest.

Kimolos behoort tot de lijn van de West-Cycladen en is per boot verbonden met de nabijgelegen eilanden en de haven van Piraeus, Athene, met veerdiensten het hele jaar door. Tijdens het toeristische periode, het eiland heeft meestal dagelijkse verbindingen naar Piraeus en naar de andere eilanden. Ook reizen via Milos is mogelijk vanwege de frequente verbinding van de twee eilanden.


Serifos naar Kimolos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 09:30 11:30 2 uur do
Hellenic Seaways 10:55 13:00 2 uur 5 minuten Ma, wo
Aegean Sea Lines 11:15 14:50 3 uur 35 minuten za
Aegean Sea Lines 11:55 13:30 1 uur 35 minuten zo
Zante Ferries 18:30 22:10 3 uur 40 minuten do
Aegean Sea Lines 19:50 21:30 1 uur 40 minuten wo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.