Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Rosslare Veerboot Haven

  • Rosslare Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Rosslare vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Rosslare Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Rosslare Veerdiensten

Rosslare Gids

Rosslare Gids

Rosslare ( Ros Lair in het Iers, wat betekent "het middelste schiereiland"), is een dorp in County Wexford. Rosslare is een toeristische trekpleister voor minstens 100 jaar. Rosslare gaat er prat op de zonnigste plek in Ierland, en verslagen bevestigen dit: Rosslare ontvangt 300 uur meer zon per jaar dan de gemiddelde plaats in Ierland. De lange zandige strand is een blauwe vlag strand dus het trekt zwemmers en gezinnen, terwijl er een aantal goede golfbanen in de omgeving zijn. Een lange sandspit uitstrekt ten noorden van Rosslare scheidt Wexford Harbour uit de Ierse Zee. Tot in de vroege jaren 20, dit spit uitgerekte voor vele mijlen ten noorden, en raakte bijna de Raven Point, een zeer smalle mond naar Wexford Harbour. Aan het einde van het spit is een klein fort genaamd Rosslare Fort. In de winter van 1924-1925 geschonden een storm het spit die geleidelijk werd weggespoeld. Het fort werd verlaten en nu alles wat overblijft is een eiland bij laag tij.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.