Kavala
Patmos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kavala - Patmos

Veerboot van Kavala naar Patmos

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Kavala Patmos veerboten kosten tussen €69 en €382, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kavala Patmos veerboten.

Kavala Patmos Veerdienst Tijden

De eerste Kavala Patmos veerboot vertrekt meestal vanuit Kavala rond 20:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:30.

Hoe lang is de veerboot van Kavala naar Patmos?

Kavala Patmos Veerboot afvaarten op deze route kunnen ongeveer 22u 28m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 22u 5m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kavala Patmos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Kavala naar Patmos verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Kavala Patmos Veerboot Prijzen

Kavala Patmos veerboot prijzen variëren tussen €69* en €382*. De gemiddelde prijs is €205*. De goedkoopste Kavala Patmos veerboot prijzen beginnen vanaf €35*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €120*. De gemiddelde prijs voor een auto is €328*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kavala naar Patmos?

De afstand tussen Kavala en Patmos is ongeveer 268,9 mijl (432,8 km) of 233,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kavala Patmos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kavala en Patmos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kavala en Patmos.

Kan ik te voet reizen van Kavala naar Patmos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Kavala en Patmos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kavala naar Patmos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kavala naar Patmos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Dodekanesos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kavala - Patmos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 261 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 22h 28m
Snelste Zeiltijd 22h 5m
Eerste veerboot 20:30
Afstand 233 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kavala naar Patmos?

De reistijd per veerboot van Kavala naar Patmos is ongeveer 22h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Kavala naar Patmos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Kavala naar Patmos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kavala naar Patmos?

Boek overtochten van Kavala naar Patmos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kavala Gids

Kavala is een stad en de belangrijkste zeehaven van Oost-Macedonië, gelegen in het noorden van Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Kavala, aan de overkant van het eiland Thassos en ligt ongeveer 160 km van Thessaloniki, 37 km van Drama en 56 km van Xanthi. De stad heeft een rijke geschiedenis en er is veel te zien en te doen. Het Kasteel van Kavala domineert de top van het schiereiland, waar de oude stad werd gebouwd. Tijdens de Byzantijnse periode en later, werden herhaald wederopbouw werken en fortificatie reparaties door de Byzantijnen, Venetianen en Turken. Elke periode in de moderne geschiedenis heeft sporen op de muren achtergelaten. Het kasteel (citadel) in de huidige vorm werd gebouwd in het eerste kwart van de 15e eeuw op een fundament uit de Byzantijnse periode. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere Kamares (het oude aquaduct), die gebouwd werd in de Romeinse/Byzantijnse periode, The Imaret en Het Huis van Mehmet Ali in het Oude Stadsplein.

Vanuit de stad haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


Patmos Gids

Het Griekse eiland Patmos maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en is gelegen aan de Egeïsche Zee, niet ver van de westkust van Turkije. Zodra u aankomt op Patmos, het wordt meteen duidelijk dat dit eiland iets heel bijzonders te bieden heeft aan bezoekers. De levendige havenstad aan Patmos is Skala en een aantal van de populairste attracties van het eiland bevinden zich in of rond de stad. In het noorden van Sakala, wordt Meloi Beach volledig in de schaduw van bomen en is erg mooi. Het klooster van St. John, in het dorpje Hora, is ook van belang voor veel bezoekers, samen met de vele witgekalkte huizen in de buurt. Een andere populaire attractie op het eiland is de Grot van de Apocalyps, die wordt beschouwd als de heilige grot waar Sint Ioannis hoorde de stem van God en schreef de Apocalyps te zijn geweest. In de grot, kunnen bezoekers het kruis van Saint Ioannis gegraveerd, evenals de drie kleine scheurtjes op de rots vanwaar de stem van God kwam, en Holly Trinity symboliseert.


Kavala naar Patmos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 20:30 19:05 22 uur 35 minuten wo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.