Mytilene
Syros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Mytilene - Syros

Veerboot van Mytilene naar Syros

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Mytilene Syros veerboten kosten tussen €58 en €212, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Mytilene Syros veerboten.

Mytilene Syros Veerdienst Tijden

De eerste Mytilene Syros veerboot vertrekt meestal vanuit Mytilene rond 06:10. De laatste ferry vertrekt meestal om 08:05.

Hoe lang is de veerboot van Mytilene naar Syros?

Mytilene Syros Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 12u 32m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 12u 10m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Mytilene Syros Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Mytilene naar Syros verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Mytilene Syros Veerboot Prijzen

Mytilene Syros veerboot prijzen variëren tussen €58* en €212*. De gemiddelde prijs is €166*. De goedkoopste Mytilene Syros veerboot prijzen beginnen vanaf €54*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €159*. De gemiddelde prijs voor een auto is €204*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Mytilene naar Syros?

De afstand tussen Mytilene en Syros is ongeveer 245,4 km of 132,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Mytilene Syros veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Mytilene en Syros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Mytilene en Syros.

Kan ik te voet reizen van Mytilene naar Syros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Helleense Zeewegen tussen Mytilene en Syros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Mytilene naar Syros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Mytilene naar Syros met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Lesbos naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Mytilene - Syros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 211 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 12h 32m
Snelste Zeiltijd 12h 10m
Eerste veerboot 06:10
Laatste veerboot 08:05
Afstand 132 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Mytilene naar Syros?

De reistijd per veerboot van Mytilene naar Syros is ongeveer 12h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Mytilene naar Syros?

De prijs van de ferry overtocht van Mytilene naar Syros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Mytilene naar Syros is 195 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Mytilene naar Syros?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Mytilene naar Syros en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mytilene naar Syros?

Boek overtochten van Mytilene naar Syros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Mytilene naar Syros?

Ja, je kunt als voetpassagier van Mytilene naar Syros reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Mytilene naar Syros?

Ja, je kunt met een voertuig van Mytilene naar Syros reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Mytilene naar Syros?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Mytilene en Syros?

De afstand van Mytilene naar Syros is ongeveer 132 zeemijlen.

Mytilene Gids

Mytilene is een oude Griekse stad en zijn oorsprong dateert uit de 11de eeuw voor Christus. De stad is de hoofdstad en de haven van het eiland Lesbos, die in het noorden van Oost-Egeïsche Zee ligt. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 1.632 vierkante kilometer met 320 km lange kustlijn, waardoor het de op twee na grootste Griekse eiland is, en wordt gescheiden van Turkije door de smalle Mytilini Strait. Mytilene ligt aan zuidoostelijke kust van het eiland.

De stad Mytilini heeft een groot aantal van de neoklassieke gebouwen, openbare en particuliere woningen zoals het gebouw van de Lesbos, het oude stadhuis, de Experimentele Lyceum en diverse herenhuizen en hotels verspreid over de stad. De barokke kerk van Saint Therapon domineert de haven met zijn indrukwekkende stijl. De bouw van de kerk begon in de 19e eeuw en werd in 1935 voltooid.

Mytilini heeft een haven met veerboten naar de nabijgelegen eilanden Lemnos, Chios en Ayvalik en soms Dikili in Turkije. De haven heeft ook diensten naar de steden Piraeus, Athene en Thessaloniki.


Syros Gids

Hoewel het Griekse eiland Syros tot de Cycladen eilandengroep behoort, de architectuur is meer Middeleeuwse dan Cycladische. De hoofdstad van het eiland Syros, Ermoupolis, wordt gekenmerkt door zijn elegante Venetiaanse herenhuizen, de schilderachtige wijk van Vaporia, de grote kerken en de indrukwekkende neoklassieke gebouwen, zoals het stadhuis en het Apollo Theatre in het centrale plein. De stranden van Syros zijn mooi en ontspannend, met veel toeristische faciliteiten en accommodatie die hen omringen. Er zijn tekenen van inhabitance op het eiland dateert uit de 3e millennium voor Christus in de regio's van Halandriani en Kastri. Bevindingen wijzen erop dat er een laboratorium van metaalbewerking moet zijn geweest op het eiland, die handelsbetrekkingen met Azië had. In de 6e eeuw voor Christus, werd Syros bezet door de bewoners van Samos en vele Samos 'bewoners verhuisden naar het eiland. Op dat moment, de belangrijkste arts en filosoof Pherecydis werd geboren in Syros en enkele jaren later ging hij naar Samos en werd de leraar van Pythagoras.


Mytilene naar Syros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 06:10 19:00 12 uur 50 minuten vr
Hellenic Seaways 08:05 20:15 12 uur 10 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.