Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Dublin Veerboot Haven

  • Dublin Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Dublin vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Dublin Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Dublin Veerdiensten

Dublin Gids

Wat is er te doen in Dublin?

Dublin is een bruisende en historische stad met veel interessante bezienswaardigheden. Een van de populairste bezienswaardigheden is bijvoorbeeld St Patrick’s Cathedral uit de dertiende eeuw. Deze indrukwekkende kathedraal is een van de laatst overgebleven gebouwen uit de Middeleeuwen. De beroemde schrijver Jonathan Swift (Gulliver's Travels) ligt hier begraven. Liefhebbers van literatuur mogen een bezoek aan het Dublin Writers Museum niet overslaan. Dit museum is gevestigd in een herenhuis uit de achttiende eeuw en vertelt over de levens van de bekendste Dublinse schrijvers van de afgelopen 300 jaar. In de bibliotheek van de vermaarde universiteit Trinity College bevindt zich het Book of Kells uit het jaar 800 na Christus. Dit prachtige document werd geschreven en geïllustreerd door monniken. Het dertiende-eeuwse Dublin Castle is misschien wel het belangrijkste gebouw van Ierland. U kunt hier de staatsappartementen, middeleeuwse kelders en koninklijke kapel bezoeken. Het landschap rondom Dublin is adembenemend mooi. Op de stranden Sandycove Beach en Portrane Beach is het heerlijk uitwaaien. Het schiereiland Howth Head, ten noordoosten van Dublin, heeft een Keltische sfeer en schitterende klippen die uitnodigen tot het maken van lange wandelingen. Aan het einde van een lange dag vol indrukken kunt u een stevige maaltijd bestellen in een van de vele pubs en restaurants die het centrum van Dublin rijk is. In veel pubs spelen muzikanten live traditionele Ierse liederen die uw avond opluisteren terwijl u nog een glas Guiness bestelt.

Vervoer

In Dublin kunt u reizen per bus, tram en DART (Dublin Area Rapid Transport).

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.