Vathi
Mykonos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Vathi - Mykonos

Veerboot van Vathi naar Mykonos

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Vathi en Mykonos. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Vathi Mykonos veerboten kosten tussen €18 en €73, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Vathi Mykonos veerboten.

Vathi Mykonos Veerdienst Tijden

De eerste Vathi Mykonos veerboot vertrekt meestal vanuit Vathi rond 03:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 13:35.

Hoe lang is de veerboot van Vathi naar Mykonos?

Vathi Mykonos Veerboot vaartijd op deze route kan ongeveer 5u 20m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 4u 40m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Vathi Mykonos Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Vathi naar Mykonos. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen kunnen verschillen per seizoen.

Vathi Mykonos Veerboot Prijzen

Vathi Mykonos veerboot prijzen variëren tussen €18* en €73*. De gemiddelde prijs is €47*. De goedkoopste Vathi Mykonos veerboot prijzen beginnen vanaf €18*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €47*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Vathi naar Mykonos?

De afstand tussen Vathi en Mykonos is ongeveer 48,0 mijl (77,3 km) of 41,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Vathi Mykonos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Vathi en Mykonos.

Kan ik te voet reizen van Vathi naar Mykonos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Vathi en Mykonos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Vathi naar Mykonos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Vathi naar Mykonos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Vathi - Mykonos

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Samos eiland naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Vathi - Mykonos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 60 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 5h 20m
Snelste Zeiltijd 4h 40m
Eerste veerboot 03:00
Laatste veerboot 13:35
Afstand 41 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Vathi naar Mykonos?

De reistijd per veerboot van Vathi naar Mykonos is ongeveer 4h 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Vathi naar Mykonos?

De prijs van de ferry overtocht van Vathi naar Mykonos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Vathi naar Mykonos is 56 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Vathi naar Mykonos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Vathi naar Mykonos en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Vathi naar Mykonos?

Boek overtochten van Vathi naar Mykonos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Vathi naar Mykonos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Vathi naar Mykonos reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Vathi naar Mykonos?

Ja, je kunt met een voertuig van Vathi naar Mykonos reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Vathi naar Mykonos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Vathi en Mykonos?

De afstand van Vathi naar Mykonos is ongeveer 41 zeemijlen.

Vathi Gids

De stad Vathi ligt op het Griekse eiland Samos in het noorden van de Egeïsche Zee, en is de grootste stad van het eiland en de hoofdstad. De stad werd gebouwd rond een grote baai en is vol van de Egeïsche kleur en sfeer, die is net zo goed als het toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten van de stad. De stad is ook de thuisbasis van een van de drie havens op het eiland en is gelegen in het centrum van het oostelijk deel van de baai die wordt ook wel Vathi. Limin Vatheos of Kato Vathi, zoals de locals het noemen, is de meest levendige plek op het eiland, vooral tijdens de zomer toeristische seizoen. Er zijn veel archeologische vondsten op het eiland, dat getuigt van het verleden van het eiland te dragen geweest. Populair bij toeristen is de historische kerk van Agios Spyridon, het gebouw dat het Parlement, het stadhuis en het Archeologisch en het Byzantijnse Museum dat al het bewijs van het historische verleden van het eiland zijn gehuisvest.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar het Griekse vasteland, en diensten naar de andere Griekse eilanden met conventionele en high speed ferries. Bestemmingen zijn Piraeus, Icaria, Chios, Mytiline, de Cycladen, de eilanden van de Noord-Egeïsche Zee en de Dodekanesos.


Mykonos Gids

Het Griekse eiland Mykonos is één van de beroemde Cycladen, en straalt een opvallende glamour, glans en Griekse persoonlijkheid. Mykonos-stad (Hora) is de hoofdstad van het eiland en staat centraal in het toerisme op het eiland. Hora is bekend om zijn Oude Haven ferry kade, bruisende Taxi Plein (Plateia Manto Mavrogenous), aan het water taverna's, musea, trendy boetieks en witgekalkte huizen, met name binnen de Little Venice kwartaal. Voor veel toeristen verblijven op Mykonos, is het stranden van het eiland, dat de vakantie te maken. Stranden zijn er in overvloed op het eiland en de meeste hebben een mooie, gouden zand en zijn gemakkelijk te bereiken. Vanaf juni kunnen ze beginnen te nogal druk worden, en de meeste stranden zijn gewoon niet groot genoeg om afzondering te bieden, hoewel ligstoelen worden vaak gegroepeerd. De dichtstbijzijnde stranden naar Hora en niet noodzakelijk het beste dat Mykonos te bieden heeft, maar zijn vooral populair, met inbegrip van zowel Aghios Stefanos Beach en Platis Gialos. Echter, voor de meest blitse, party stranden, hoofd van het westen naar het zeer levendige Paradijs en Superb Paradiseresorts.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt gebruikt door cruiseschepen. Veerboten vanuit Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en naar de andere Cycladen, Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Vathi naar Mykonos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 03:00 07:40 4 uur 40 minuten wo
Hellenic Seaways 12:15 17:55 5 uur 40 minuten vr
Hellenic Seaways 13:35 19:15 5 uur 40 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.