Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Wellington Veerboot Haven

  • Wellington Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Wellington vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Wellington Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Wellington Veerdiensten

Wellington Gids

Wellington Veerboot haven

De haven van Wellington ligt aan het zuidpunt van het Nieuw-Zeelandse Noordereiland en is de aankomst- en vertrekhaven van veerdiensten die Straat Cook oversteken naar Picton op het Zuidereiland. De overtocht tussen de havens van Wellington en Picton is één van de meest iconische toeristische ervaringen van Nieuw-Zeeland. De veerterminal van Wellington ligt aan Aotea Quay, ongeveer 5 minuten rijden vanaf het treinstation. Hoofdstad Wellington is met 400.000 inwoners de op één na grootste stad van Nieuw-Zeeland. Het is een populaire bestemming en wordt door Positively Wellington Tourism beschreven als de 'coolste kleine hoofdstad ter werled'.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.