Kavala
Mytilene
Veerboten naar Lesbos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kavala - Mytilene

Veerboot van Kavala naar Mytilene

Gemiddeld zijn er 3 wekelijkse afvaarten tussen Kavala en Mytilene. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Kavala Mytilene veerboten kosten tussen €65 en €374, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kavala Mytilene veerboten.

Kavala Mytilene Veerboot Tijden

De eerste Kavala Mytilene veerboot vertrekt meestal vanuit Kavala rond 06:00 uur. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:30.

Hoe lang is de veerboot van Kavala naar Mytilene?

Kavala Mytilene Veerboot Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 9h 41m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 7u 55m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kavala Mytilene Veerboot Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Kavala naar Mytilene. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Kavala Mytilene Veerboot Prijzen

Kavala Mytilene veerboot prijzen variëren tussen €65* en €374*. De gemiddelde prijs is €234*. De goedkoopste Kavala Mytilene veerboot prijzen beginnen vanaf €24*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €95*. De gemiddelde prijs voor een auto is €300*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kavala naar Mytilene?

De afstand tussen Kavala en Mytilene is ongeveer 187,2 mijl (301,2 km) of 162,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kavala Mytilene veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kavala en Mytilene. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kavala en Mytilene.

Kan ik te voet reizen van Kavala naar Mytilene?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Kavala en Mytilene.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kavala naar Mytilene?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kavala naar Mytilene met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Lesbos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kavala - Mytilene Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 297 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 9h 41m
Snelste Zeiltijd 7h 55m
Eerste veerboot 06:00
Laatste veerboot 21:30
Afstand 162 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kavala naar Mytilene?

De reistijd per veerboot van Kavala naar Mytilene is ongeveer 9h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kavala naar Mytilene?

De prijs van de ferry overtocht van Kavala naar Mytilene kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kavala naar Mytilene is 215 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kavala naar Mytilene?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Kavala naar Mytilene en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kavala naar Mytilene?

Boek overtochten van Kavala naar Mytilene via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kavala naar Mytilene?

Ja, je kunt als voetpassagier van Kavala naar Mytilene reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kavala naar Mytilene?

Ja, je kunt met een voertuig van Kavala naar Mytilene reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kavala naar Mytilene?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Kavala en Mytilene?

De afstand van Kavala naar Mytilene is ongeveer 162 zeemijlen.

Kavala Gids

Kavala is een stad en de belangrijkste zeehaven van Oost-Macedonië, gelegen in het noorden van Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Kavala, aan de overkant van het eiland Thassos en ligt ongeveer 160 km van Thessaloniki, 37 km van Drama en 56 km van Xanthi. De stad heeft een rijke geschiedenis en er is veel te zien en te doen. Het Kasteel van Kavala domineert de top van het schiereiland, waar de oude stad werd gebouwd. Tijdens de Byzantijnse periode en later, werden herhaald wederopbouw werken en fortificatie reparaties door de Byzantijnen, Venetianen en Turken. Elke periode in de moderne geschiedenis heeft sporen op de muren achtergelaten. Het kasteel (citadel) in de huidige vorm werd gebouwd in het eerste kwart van de 15e eeuw op een fundament uit de Byzantijnse periode. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere Kamares (het oude aquaduct), die gebouwd werd in de Romeinse/Byzantijnse periode, The Imaret en Het Huis van Mehmet Ali in het Oude Stadsplein.

Vanuit de stad haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


Mytilene Gids

De oude Griekse stad Mytilini is de hoofdstad, en de haven van het eiland Lesbos, gelegen in het noord oostelijke deel van de Egeïsche Zee. De hoofdstad van het eiland, gebouwd op zeven heuvels en bekroond door de Gateluzzi fort, Mytilini heeft de belangrijke functies van zijn schitterende verleden en zijn uitstekende culturele geschiedenis behouden. Het is een drukke stad met een bruisend nachtleven, en Mytilene voldoet aan elke behoefte en verlangen in termen van hotels, restaurants en recreatie.

De emblemen zijn de majestueuze Gateluzzi kasteel, de kerk van Agios Therapon met zijn indrukwekkende koepel, en aan de rand van de haven, het Vrijheidsbeeld. Een klassieke ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking is het gebied rond Sappho-plein, en de andere helft van het hoefijzer van de nieuwe zuidelijke haven met zijn trendy bars en cafés die menigten trekken uit het eerste wat in de ochtend.

Mytilene heeft een haven met veerboten naar de nabijgelegen eilanden Lemnos, Chios en Ayvalik en Dikili in Turkije. De haven heeft ook diensten naar Piraeus, Athene en Thessaloniki.


Kavala naar Mytilene Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 06:00 15:35 9 uur 35 minuten Ma
Hellenic Seaways 19:30 05:20 9 uur 50 minuten vr, za
Hellenic Seaways 20:30 06:20 9 uur 50 minuten wo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.