Mykonos
Heraklion
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Veerboot van Mykonos naar Kreta (Heraklion)

Er zijn meestal 1 dagelijkse afvaarten en tot 12 wekelijkse tussen Mykonos en Kreta (Heraklion). 3 maatschappijen bevaren deze route Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Mykonos Kreta (Heraklion) veerboten.

Mykonos Kreta (Heraklion) Veerdienst Tijden

De vroegste Mykonos Kreta (Heraklion) afvaarten vertrekken meestal vanuit Mykonos rond 12:10. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 5u 6m en de snelste vaartijd is ongeveer 4u 25m.

Mykonos Kreta (Heraklion) Veerboot Prijzen

Mykonos Kreta (Heraklion) veerboot prijzen variëren tussen €81* en €361*. De gemiddelde prijs is €215*. De goedkoopste Mykonos Kreta (Heraklion) veerboot prijzen beginnen vanaf €54*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €210*. De gemiddelde prijs voor een auto is €463*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Mykonos naar Kreta (Heraklion)?

De afstand tussen Mykonos en Kreta (Heraklion) is ongeveer 249,8 km of 134,9 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Mykonos Kreta (Heraklion) veerboot?

Ja, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets staan auto's aan boord toe op veerboten tussen Mykonos en Kreta (Heraklion). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Mykonos en Kreta (Heraklion).

Kan ik te voet reizen van Mykonos naar Kreta (Heraklion)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Cycladen Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets tussen Mykonos en Kreta (Heraklion).

Mykonos Kreta (Heraklion) Veerdienst schema's

 • Cycladen Fast Ferries - 3 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart
 • SeaJets - 8 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart
 • Minoan Lines - 2 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Mykonos - Crete (Heraklion) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets
Gemiddelde prijs 220 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 12
Gemiddelde vaartijd 5h 6m
Snelste Zeiltijd 4h 25m
Eerste veerboot 12:10
Laatste veerboot 13:20
Afstand 134 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Mykonos naar Heraklion?

  De reistijd per veerboot van Mykonos naar Heraklion is ongeveer 4h 48m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Mykonos naar Heraklion?

  Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Mykonos naar Heraklion. Dit zijn
  • SeaJets
  • Minoan Lines
  • Cyclades Fast Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mykonos naar Heraklion?

  Boek overtochten van Mykonos naar Heraklion via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Mykonos Heraklion Veerboot klantenrecensies

 • "Top !!"

  Alsof we met Doeksen rederij naar een van de Waddeneilanden gingen. Maar dan 2 keer meer service en een grotere glimlach van het personeel.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lees meer Lees minder

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland in de Cycladen eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Tinos, Syros, Paros en Naxos. De belangrijkste stad van het eiland is ook wel Mykonos genoemd, maar ook Chora. Het eiland heeft een bruisend nachtleven en wordt aangeduid als het "Ibiza van Griekenland" vanwege de zomer club scene die grote aantallen toeristen trekt elk jaar. De architectuur van Chora is een typisch voorbeeld van de Cycladen, met witgekalkte kubieke huizen met blauwe ramen, charmante smalle straatjes met kiezel stoned trottoirs en kleine witte kapelletjes met hemelsblauwe koepels. Veel bezoekers kiezen om gewoon een wandeling maken door Chora, de oude haven, Klein Venetië en het kasteel te nemen in de charme van de stad.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt meestal gebruikt door cruiseschepen. veerboten van Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en de andere Cycladen, de Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad op het Griekse eiland Kreta en is een van Griekenland grote stedelijke centra. Ontwikkeling van de stad begonnen in de 9e eeuw na Christus en in latere tijden, kwam het onder Arabische, Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij; haar veroveraars in eerste instantie gaf het de naam Khandaq of Handak die werd verbasterd tot Candia. Tijdens de Olympische Spelen van 2004, de stad Heraklion op voorwaarde dat één van de locaties voor het voetbaltoernooi. Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Heraklion zijn de vesting muren die de "oude stad" af te bakenen. De eerste vestingwerken werden gebouwd door de Arabieren en werd later versterkt door de Venetianen in de 15e eeuw. Van de zeven bastions, alleen de Martinengo bastion overleeft aan deze dag; daar zullen de bezoekers het graf van de beroemde schrijver N. Kazantzakis vinden, met uitzicht op de stad.

In de oude (Venetiaanse) poort, naast de moderne haven, kunnen bezoekers de gewelfde tarsanades waar schepen werden gebouwd zien, terwijl de westelijke kant wordt gedomineerd door de 16e eeuw Koule vesting. Heraklion is een belangrijke haven voor veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten nemen vanuit Heraklion naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.