Mykonos
Heraklion
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Mykonos - Heraklion

Veerboot van Mykonos naar Kreta (Heraklion)

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 9 wekelijkse afvaarten tussen Mykonos en Kreta (Heraklion). 3 maatschappijen varen deze route Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets en dit het hele jaar door. Mykonos Kreta (Heraklion) veerboten kosten tussen €90 en €352, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Mykonos Kreta (Heraklion) veerboten.

Mykonos Kreta (Heraklion) Veerdienst Tijden

De vroegste Mykonos Kreta (Heraklion) afvaarten vertrekken meestal vanuit Mykonos rond 12:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 12:45.

Hoe lang is de veerboot van Mykonos naar Kreta (Heraklion)?

Mykonos Kreta (Heraklion) Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 5u 6m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Mykonos Kreta (Heraklion) Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 9 wekelijkse veerdiensten van Mykonos naar Kreta (Heraklion). Deze afvaarten worden aangeboden door Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Mykonos Kreta (Heraklion) Veerboot Prijzen

Mykonos Kreta (Heraklion) veerboot prijzen variëren tussen €90* en €352*. De gemiddelde prijs is €205*. De goedkoopste Mykonos Kreta (Heraklion) veerboot prijzen beginnen vanaf €67*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €201*. De gemiddelde prijs voor een auto is €313*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Mykonos naar Kreta (Heraklion)?

De afstand tussen Mykonos en Kreta (Heraklion) is ongeveer 249,8 km of 134,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Mykonos Kreta (Heraklion) veerboot?

Ja, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Mykonos en Kreta (Heraklion). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Mykonos en Kreta (Heraklion).

Kan ik te voet reizen van Mykonos naar Kreta (Heraklion)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Cycladen Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets tussen Mykonos en Kreta (Heraklion).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Mykonos naar Kreta (Heraklion)?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die reizen van Mykonos naar Kreta (Heraklion) met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Mykonos - Crete (Heraklion) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets
Gemiddelde prijs 261 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 9
Gemiddelde vaartijd 5h 6m
Snelste Zeiltijd 5h 0m
Eerste veerboot 12:45
Afstand 134 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Mykonos naar Heraklion?

De reistijd per veerboot van Mykonos naar Heraklion is ongeveer 5h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Mykonos naar Heraklion?

De prijs van de ferry overtocht van Mykonos naar Heraklion kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Mykonos naar Heraklion is 240 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Mykonos naar Heraklion?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Mykonos naar Heraklion. Dit zijn
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mykonos naar Heraklion?

Boek overtochten van Mykonos naar Heraklion via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Mykonos naar Heraklion?

Ja, je kunt als voetpassagier van Mykonos naar Heraklion reizen met
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Mykonos naar Heraklion?

Ja, je kunt met een voertuig van Mykonos naar Heraklion reizen met
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Mykonos naar Heraklion?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • SeaJets

Wat is de afstand tussen Mykonos en Heraklion?

De afstand van Mykonos naar Heraklion is ongeveer 134 zeemijlen.

Mykonos Heraklion Veerboot klantenrecensies

 • "Top !!"

  Alsof we met Doeksen rederij naar een van de Waddeneilanden gingen. Maar dan 2 keer meer service en een grotere glimlach van het personeel.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lees meer Lees minder

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland in de Cycladen eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Tinos, Syros, Paros en Naxos. De belangrijkste stad van het eiland is ook wel Mykonos genoemd, maar ook Chora. Het eiland heeft een bruisend nachtleven en wordt aangeduid als het "Ibiza van Griekenland" vanwege de zomer club scene die grote aantallen toeristen trekt elk jaar. De architectuur van Chora is een typisch voorbeeld van de Cycladen, met witgekalkte kubieke huizen met blauwe ramen, charmante smalle straatjes met kiezel stoned trottoirs en kleine witte kapelletjes met hemelsblauwe koepels. Veel bezoekers kiezen om gewoon een wandeling maken door Chora, de oude haven, Klein Venetië en het kasteel te nemen in de charme van de stad.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt meestal gebruikt door cruiseschepen. veerboten van Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en de andere Cycladen, de Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad op het Griekse eiland Kreta en is een van Griekenland grote stedelijke centra. Ontwikkeling van de stad begonnen in de 9e eeuw na Christus en in latere tijden, kwam het onder Arabische, Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij; haar veroveraars in eerste instantie gaf het de naam Khandaq of Handak die werd verbasterd tot Candia. Tijdens de Olympische Spelen van 2004, de stad Heraklion op voorwaarde dat één van de locaties voor het voetbaltoernooi. Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Heraklion zijn de vesting muren die de "oude stad" af te bakenen. De eerste vestingwerken werden gebouwd door de Arabieren en werd later versterkt door de Venetianen in de 15e eeuw. Van de zeven bastions, alleen de Martinengo bastion overleeft aan deze dag; daar zullen de bezoekers het graf van de beroemde schrijver N. Kazantzakis vinden, met uitzicht op de stad.

In de oude (Venetiaanse) poort, naast de moderne haven, kunnen bezoekers de gewelfde tarsanades waar schepen werden gebouwd zien, terwijl de westelijke kant wordt gedomineerd door de 16e eeuw Koule vesting. Heraklion is een belangrijke haven voor veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten nemen vanuit Heraklion naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Mykonos naar Heraklion Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 12:45 17:55 5 uur 10 minuten Ma, wo, do, za, zo
Cyclades Fast Ferries 12:45 18:05 5 uur 20 minuten Ma, wo, za
SeaJets 12:50 17:55 5 uur 5 minuten di, vr

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.