Evdilos naar Karlovassi Veerboot

De Evdilos Karlovassi veerdienst verbindt Ikaria met Samos eiland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De SeaJets veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 15 minuten Terwijl de veerdienst van Hellenic Seaways vertrekt tot 5 keer per week en duurt 1 uur 5 min.

Dus dat is een totaal van 7 overtochten per week op de Evdilos Karlovassi route tussen Ikaria en Samos eiland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Evdilos - Karlovassi Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Evdilos Karlovassi tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Evdilos Karlovassi boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Evdilos Gids

Evdilos is een dorp gelegen op het eiland Ikaria aan de Noord-Egeïsche Zee in Griekenland. Het dorp was de eerste hoofdstad van het eiland en blijft tegenwoordig een belangrijke havenstad en centrum van de noordelijke, centrale en westelijke Ikaria. Het dorp is charmant met zijn kleine haven en de pier, oude herenhuizen en smalle wegen. Evdilos is waarschijnlijk de meest architectonisch traditionele nederzetting op het eiland.
De haven dient voornamelijk de noordkant van het eiland en is een van de twee grote havens van het eiland, samen met Agios Kirykos. De haven biedt veerdiensten met dagelijkse schema's naar Samos en Piraeus en commerciële schepen verzorgen overtochten naar de andere eilanden die aan het eliand gekoppeld zijn. De haven ligt op loopafstand van het centrum heeft winkels, hotels, villa's en restaurants die ongeveer 35 km van de luchthaven van het eiland liggen. Grenzend aan de haven is een jachthaven voor kleine schepen, boten en vissersboten.

Karlovassi Gids

Karlovassi is één van de populaire toeristische bestemmingen van Samos, een Grieks eiland gelegen in het noorden van de Egeïsche Zee. Samos is het eiland van de vader van de wiskunde, Pythagoras, de astronoom Aristarchus en de filosoof Epicurus. Het is de thuisbasis van Hera en het land dat Herodotus en Aesop gehost. Het is een belangrijk centrum van de handel in de Egeïsche Zee en de thuisbasis van een grote zeemacht in oude geschiedenis. Karlovassi is gelegen aan de noordkant van het eiland en heeft een lange en rijke geschiedenis in het bedrijfsleven en cultuur. Tot het begin van de 20e eeuw werd de stad bekend om zijn leerlooierij en tabak productie. In de stad toont de Looierij Museum de lange traditie van de stad heeft in de leerlooierij, die teruggaat tot de oudheid dateert. Het museum toont de instrumenten en methoden van leerbewerking en toont ook de bezoekers waar tientallen looierijen waren gelegen in Samos in de 20e eeuw. Architectonisch, de stad heeft vele prachtige neoklassieke herenhuizen die gezien kan worden, samen met de overblijfselen van de grote steen fabrieken aan het "Ormos" aan zee.

Veerboten vanuit de haven vertrekken naar Piraeus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros en Kavala.