Boek uw overtocht naar Bandar Bentan Telani

De veerhaven van Bandar Bentan Telani in Bintan Island verbindt u met Tanah Merah in Singapore met een keuze uit 12 ferry overtochten per week. De duur van de Bandar Bentan Telani naar Tanah Merah overtocht uit 1 uur 10 minuten en het kruispunt wordt bediend door Bintan Resort Ferries.

Bandar Bentan Telani Havenkaart

Klik voor Kaart

Bandar Bentan Telani Veerdiensten

 • Bintan Resort Ferries
  • 12 afvaarten / week 1 uur 10 min
  • Prijsaanvraag

Bandar Bentan Telani Gids

Bandar Bentan Telani is een veerhaven op het westelijke punt van Bintan Resorts in de Riouw-eilanden van Indonesië. Een aantal dagelijkse veerdiensten van minder dan 45 minuten verbinden Bandar Bentan Telani met de veerhaven van Tanah Merah in Singapore.

Als onderdeel van een groot ontwikkelingsprogramma op Bintan is men on 1991 begonnen met de bouw van moderne faciliteiten. Toen was het eiland alleen per veer bereikbaar, daarom kreeg de ontwikkeling van de terminal voorrang op andere projecten.

Ondanks dat Bintan een kleine nationale luchthaven en drie internationale havens heeft arriveren de meeste reizigers toch nog via de Bandar Bentan Telani terminal.

Hoe kom je in Bandar Bentan Telani Veerboot Haven

 • Bandar Bentan Telani Haven Adres

  Jl. Raja Haji Teluk Sebong, Bintan, Kepulauan Riau 29155

 • Bandar Bentan Telani Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Bandar Bentan Telani vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Bandar Bentan Telani Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!