Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Bandar Bentan Telani Veerboot Haven

  • Bandar Bentan Telani Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Bandar Bentan Telani vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Bandar Bentan Telani Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Bandar Bentan Telani Veerdiensten

Bandar Bentan Telani Gids

Bandar Bentan Telani Gids

Bandar Bentan Telani is een veerhaven op het westelijke punt van Bintan Resorts in de Riouw-eilanden van Indonesië. Een aantal dagelijkse veerdiensten van minder dan 45 minuten verbinden Bandar Bentan Telani met de veerhaven van Tanah Merah in Singapore. Als onderdeel van een groot ontwikkelingsprogramma op Bintan is men on 1991 begonnen met de bouw van moderne faciliteiten. Toen was het eiland alleen per veer bereikbaar, daarom kreeg de ontwikkeling van de terminal voorrang op andere projecten. Ondanks dat Bintan een kleine nationale luchthaven en drie internationale havens heeft arriveren de meeste reizigers toch nog via de Bandar Bentan Telani terminal.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.