Cyclades Fast Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Cyclades Fast Ferries

Nieuwste aanbiedingen voor Cyclades Fast Ferries

Cyclades Fast Ferries

Cyclades Fast Ferries biedt dagelijks overtochten aan vanaf Rafina op het vasteland van Griekenland naar de eilanden Andros, Tinos en Mykonos.

Cyclades Fast Ferries is een van de meest bekende en betrouwbare veerbootmaatschappijen van Griekenland. De veerbootmaatschappij voldoet steeds aan de veranderende vraag van de grillige markt en organiseert regelmatig bijeenkomsten met passagiers om te ontdekken welke verbeteringen er nog nodig zijn. Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in het vaandel. Cyclades Fast Ferries streeft ernaar de grootste veerbootmaatschappij van de Cycladen te worden.

De vloot van Cyclades Fast Ferries is klein, maar efficiënt. De overtocht van Rafina naar Andros duurt iets minder dan twee uur terwijl de route van Mykonos naar Tinos slechts een half uur in beslag neemt. Onderweg kunt u genieten van prachtige uitzichten over de Egeïsche Zee.

De grootste veerboot, Theologos P, biedt plaats aan ongeveer 1200 passagiers terwijl de kleinere boot, Ekaterini P, voldoende capaciteit heeft voor 1100 passagiers. Beide Veerboten beschikken over comfortabele lounges en meer dan genoeg plaats voor voertuigen. Ze kunnen een snelheid bereiken van 22 knopen.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Cyclades Fast Ferries raadplegen en Cyclades Fast Ferries veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Cyclades Fast Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Cyclades Fast Ferries routes

Cyclades Fast Ferries klantenrecensies.

 • "Goede overtocht"

  Netjes oprijd vertrokken. Ondanks de harde wind was er binnen niet te merken. Buiten waaide je uit je vel en voelde je zelfs spetters.

  Lees meer Lees minder
 • "Super "

  Fast Ferries vaarde niet meer op het traject Paros-Rafina. Dus we werden netjes zonder gedoe overgezet op Golden Star Ferries ‘Super Express’. Wat een mooie boot. De reis duurde toch 5 uur, dus een beetje comfort was wel fijn. Maar deze boot was TOP!! Heerlijke stoelen, tv, rust.... Hij was alleen 40 min te laat, maar ach....op vakantie geen haast!

  Lees meer Lees minder
 • "Boot vervallen"

  Gelukkig zijn we er op tijd achter gekomen, maar de boot was vervallen. En we zijn niet geïnformeerd. Kunnen omzetten naar andere boot geboekt en die was exact op tijd.

  Lees meer Lees minder
 • "Zeer ontevreden! "

  Ben zeer ontevreden over directferries.nl! Meerdere overtochten geboekt bij direkt ferries. Twee maanden geleden mails gekregen waarin deze overtocht is gecancelled vanwege motorpech met Ekaterine P. Vervolgens gemaild met klantenservice Direct Ferries waarop we niets vernomen hebben. Vroeg aangekomen in haven van Mykonos en direkt naar ticketoffice. Hele vriendelijke griekse dame die uitstekend Engels sprak heeft ons omgeboekt naar een andere ferry die een uur later vertrok. Uiteraard moesten we bijbetalen ivm SeaJet, snelveerboot. Dit omboeken had Direct Ferries moeten doen voor ons ipv niet reageren! Uiteindelijk overtocht geslaagd. De review over de boot en de veer-maatschappij gaat dus over SeaJet.

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking