Cyclades Fast Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Cyclades Fast Ferries

Cyclades Fast Ferries

Cyclades Fast Ferries verzorgt dagelijkse overtochten van Rafina aan de zuidoostkust van Griekenland naar de Cycladen eilanden Andros, Paros, Naxos, Mykonos en Tinos, in de Egeïsche Zee en van Piraeus naar Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Santorini en Heraklion.

Cyclades Fast Ferries is een van de bekendste exploitanten in Griekenland en heeft consequent voldaan aan de eisen van een steeds veranderende markt door te investeren in hooggeplaatste leidinggevenden die regelmatig passagiers ontmoeten om te beoordelen hoe het bedrijf zich kan verbeteren. Aan de basis van deze aanpak ligt een visie van kwaliteitsreiservaring, betrouwbaarheid en veiligheid, met de ambitie om de eerste keuze te worden voor reizigers van Rafina en Piraeus naar de Cycladen en Kreta.

Bestaande uit vier schepen, namelijk de Ro Pax veerboten Theologos P, Ekaterini P en Fast Ferries Andros en het snelle Ro Pax schip Thunder, vervoert de Cyclades Fast Ferries vloot je altijd met consistentie, veiligheid en betrouwbaarheid van Rafina naar Andros in minder dan twee uur, van Mykonos naar Tinos in slechts een half uur, en nog veel meer, met adembenemende uitzichten over de glinsterende Egeïsche Zee.

Gebruik directferries.nl voor het vinden van Cyclades Fast Ferries dienstregelingen, prijzen en het boeken van Cyclades Fast Ferries veerboot tickets. Op zoek naar de laagste tarieven voor uw bestemming? Geen zorgen, we vergelijken Cyclades Fast Ferries ook met andere veerbootmaatschappijen.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Cyclades Fast Ferries raadplegen en Cyclades Fast Ferries veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Cyclades Fast Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Cyclades Fast Ferries routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Cyclades Fast Ferries klantenrecensies.

 • "Goed geregeld "

  Boot op tijd vlotte reis prima maatschappij 

  Lees meer Lees minder
 • "Nice relaxing trip"

  Nice relaxing trip on upper deck 

  Lees meer Lees minder
 • "Nice trip with view from upper deck"

  Nice trip with view from upper deck

  Lees meer Lees minder
 • "Prima reis"

  We hadden business class tickets (goed betaalbaar) en dat was heel fijn. Veel rustiger dan economy. 

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.