Kavala
Limnos
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kavala - Limnos

Veerboot van Kavala naar Limnos (Myrina)

3 maatschappijen bevaren deze route Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Kavala Limnos (Myrina) veerboten kosten tussen €28 en €183, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kavala Limnos (Myrina) veerboten.

Kavala Limnos (Myrina) Veerdienst Tijden

De eerste Kavala Limnos (Myrina) ferry vertrekt meestal vanuit Kavala rond 16:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:30.

Hoe lang is de veerboot van Kavala naar Limnos (Myrina)?

Kavala Limnos (Myrina) Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 29m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 15m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kavala Limnos (Myrina) Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Kavala naar Limnos (Myrina) verzorgd door Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Kavala Limnos (Myrina) Veerboot Prijzen

Kavala Limnos (Myrina) veerboot prijzen variëren tussen €28* en €183*. De gemiddelde prijs is €104*. De goedkoopste Kavala Limnos (Myrina) veerboot prijzen beginnen vanaf €15*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €43*. De gemiddelde prijs voor een auto is €142*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kavala naar Limnos (Myrina)?

De afstand tussen Kavala en Limnos (Myrina) is ongeveer 80,1 mijl (128,9 km) of 69,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kavala Limnos (Myrina) veerboot?

Ja, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Kavala en Limnos (Myrina). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kavala en Limnos (Myrina).

Kan ik te voet reizen van Kavala naar Limnos (Myrina)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, SeaJets tussen Kavala en Limnos (Myrina).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kavala naar Limnos (Myrina)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kavala naar Limnos (Myrina) met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Kavala - Limnos

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Egeïsche eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kavala - Limnos (Myrina) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 132 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 3h 29m
Snelste Zeiltijd 3h 15m
Eerste veerboot 16:30
Laatste veerboot 21:30
Afstand 69 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kavala naar Limnos?

De reistijd per veerboot van Kavala naar Limnos is ongeveer 4h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kavala naar Limnos?

De prijs van de ferry overtocht van Kavala naar Limnos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kavala naar Limnos is 122 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kavala naar Limnos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Kavala naar Limnos. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kavala naar Limnos?

Boek overtochten van Kavala naar Limnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Kavala en Limnos?

De afstand van Kavala naar Limnos is ongeveer 69 zeemijlen.

Kavala Gids

Kavala is een stad en de belangrijkste zeehaven van Oost-Macedonië, gelegen in het noorden van Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Kavala, aan de overkant van het eiland Thassos en ligt ongeveer 160 km van Thessaloniki, 37 km van Drama en 56 km van Xanthi. De stad heeft een rijke geschiedenis en er is veel te zien en te doen. Het Kasteel van Kavala domineert de top van het schiereiland, waar de oude stad werd gebouwd. Tijdens de Byzantijnse periode en later, werden herhaald wederopbouw werken en fortificatie reparaties door de Byzantijnen, Venetianen en Turken. Elke periode in de moderne geschiedenis heeft sporen op de muren achtergelaten. Het kasteel (citadel) in de huidige vorm werd gebouwd in het eerste kwart van de 15e eeuw op een fundament uit de Byzantijnse periode. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere Kamares (het oude aquaduct), die gebouwd werd in de Romeinse/Byzantijnse periode, The Imaret en Het Huis van Mehmet Ali in het Oude Stadsplein.

Vanuit de stad haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


Limnos Gids

Het Griekse eiland Limnos ligt in het noorden van de Egeïsche Zee, en is een ideale bestemming voor een rustige vakantie. Het eiland heeft beschutte baaien, uitgestrekte stranden en landschappen van vulkanische rotsen, afgewisseld met kleine heuvels en traditionele dorpen met stenen huizen. Het vulkanische eiland van Hephaestus, god van het vuur, leent zijn vruchtbaarheid aan vruchtbare vlaktes, waar de lokale bevolking er het beste van door het produceren van goederen van unieke smaak en uitstekende kwaliteit. Onder hen, de beroemde Muscat Limnos, een benaming van oorsprong van superieure kwaliteit zoete witte wijn met een gouden kleur, rijk aroma en een volle smaak. De kaas "kalathaki" (= klein mandje) een soort van witte kaas die wordt overgelaten om te drogen en rijpen in kleine rieten manden wordt ook geproduceerd op het eiland.

Er zijn ferry verbinding vanuit Myrina naar Agios Efstratios, Lesbos en Samothraki (alleen in de zomer) en naar Piraeus en Lavrio (Athene gebied) Thessaloniki en Kavála.


Kavala naar Limnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 16:30 20:45 4 uur 15 minuten Ma, wo, vr
Hellenic Seaways 21:30 00:45 3 uur 15 minuten do

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.