Chios
Vathi
Veerboten naar Samos eiland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Chios - Vathi

Veerboot van Chios naar Vathi

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Chios en Vathi. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Chios Vathi veerboten kosten tussen €20 en €80, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Chios Vathi veerboten.

Chios Vathi Veerdienst Tijden

De eerste Chios Vathi veerboot vertrekt meestal vanuit Chios rond 08:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 12:45.

Hoe lang is de veerboot van Chios naar Vathi?

Chios Vathi Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 3h 24m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 25m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Chios Vathi Vaartijden

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Chios naar Vathi. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Chios Vathi Veerboot Prijzen

Chios Vathi veerboot prijzen variëren tussen €20* en €80*. De gemiddelde prijs is meestal €43*. De goedkoopste Chios Vathi veerboot prijzen beginnen vanaf €11*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €31*. De gemiddelde prijs voor een auto is €101*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Chios naar Vathi?

De afstand tussen Chios en Vathi is ongeveer 68,8 mijl (110,7 km) of 59,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Chios Vathi veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Chios en Vathi. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Chios en Vathi.

Kan ik te voet reizen van Chios naar Vathi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Chios en Vathi.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Chios naar Vathi?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Chios naar Vathi met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Chios - Vathi

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Egeïsche eilanden naar Samos eiland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Chios - Vathi Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 54 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 3h 24m
Snelste Zeiltijd 2h 25m
Eerste veerboot 08:50
Laatste veerboot 12:45
Afstand 59 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Chios naar Vathi?

De reistijd per veerboot van Chios naar Vathi is ongeveer 3h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Chios naar Vathi?

De prijs van de ferry overtocht van Chios naar Vathi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Chios naar Vathi is 42 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Chios naar Vathi?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Chios naar Vathi en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Chios naar Vathi?

Boek overtochten van Chios naar Vathi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Chios naar Vathi?

Ja, je kunt als voetpassagier van Chios naar Vathi reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Chios naar Vathi?

Ja, je kunt met een voertuig van Chios naar Vathi reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Chios naar Vathi?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Chios en Vathi?

De afstand van Chios naar Vathi is ongeveer 59 zeemijlen.

Chios Gids

Chios is het op vier na grootste van de Griekse eilanden aan de Egeïsche Zee en ligt op ongeveer 7 km van de kust van Anatolië, en is gescheiden van Turkije door de Straat Chios. Chios stad is gebouwd rondom de oude haven en het middeleeuwse kasteel dat gebouwd werd onder de Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij, met enkele resten die uit 2000 voor Christus dateren. Bezienswaardigheden en attracties zijn het Chios Byzantijns Museum, het Archeologisch Museum van Chios, zijn middeleeuwse dorpjes en het 11e-eeuwse klooster van Nea Moni, een UNESCO World Heritage Site.
Chios is een bergachtig eiland. Een paar valleien worden gevormd in het zuiden en oosten delen van het eiland. Pelineo Berg kijkt uit over het noordelijke deel van het eiland, met de hoogste punt, Profitis Helias, op 1.297 m. Het eiland staat bekend om zijn schilderachtige landschap en om zijn mediterrane klimaat, met zachte winters en schaarse regenval in de zomer.
Chios, en de andere eilanden aan de Oost-Egeïsche Zee, zijn over het algemeen verbonden met de havens van Piraeus en Rafina, de Cycladische eilanden waaronder Syros, Tinos, Mykonos en Andros en ook om het eiland Rhodos. Uw reis naar en van het eiland kan met zowel conventionele als snelboten worden gemaakt, met reistijden van tussen de 5 ½ uur en 9 ½ uur, afhankelijk van veerbootmaatschappij en ferry route.


Vathi Gids

Samos stad, of Vathi, is de hoofdstad van het Griekse eiland Samos, gelegen in het noorden van de Egeïsche Zee. De stad is gelegen in het oostelijke deel van het eiland en is gebouwd rond een hoefijzer-vormige baai. De oude stad, Ano Vathi, is gebouwd als een amfitheater rond de natuurlijke haven, die is de belangrijkste haven van het eiland. Bezoekers moeten een wandeling door de smalle straatjes van Vathi die neoklassieke gebouwen, een archeologisch museum, en de winkels vol met authentieke ambachten en mooie sieraden hebben te nemen. U kunt ook ontspannen in de authentieke waterkant tavernes en cafés (kafenion) ligt rond de baai. In het uitzonderlijke archeologische museum bezoekers zullen de grootste overgebleven voorbeeld van kouros beeldhouwkunst te vinden. De traditionele oude stad zal betoveren bezoekers met zijn terrasvormige straten, Venetiaanse stijl herenhuizen en oude tijd taverna.

Vanuit de haven, veerdiensten zijn beschikbaar naar het Griekse vasteland en naar vele andere Griekse eilanden per conventionele en high speed ferries. De bestemmingen onder andere zijn Piraeus, Icaria, Chios, Mytiline, de Cycladen, de eilanden van de Noord-Egeïsche Zee en de Dodekanesos.


Chios naar Vathi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 09:10 12:35 3 uur 25 minuten di
Hellenic Seaways 09:25 13:05 3 uur 40 minuten zo
Hellenic Seaways 10:25 13:50 3 uur 25 minuten do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.