Athene (Piraeus)
Kavala
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Athene (Piraeus) - Kavala

Veerboot van Athene (Piraeus) naar Kavala

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Athene (Piraeus) Kavala veerboten kosten tussen €154 en €637, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Athene (Piraeus) Kavala veerboten.

Athene (Piraeus) Kavala Veerboot Tijden

De eerste Athene (Piraeus) Kavala veerboot vertrekt gewoonlijk vanuit Athene (Piraeus) rond 16:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:00.

Hoe lang is de veerboot van Athene (Piraeus) naar Kavala?

Athene (Piraeus) Kavala Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 26h 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 26h 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Athene (Piraeus) Kavala Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Athene (Piraeus) naar Kavala verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Athene (Piraeus) Kavala Veerboot Prijzen

Athene (Piraeus) Kavala veerboot prijzen variëren tussen €154* en €637*. De gemiddelde prijs is €349*. De goedkoopste Athene (Piraeus) Kavala veerboot prijzen beginnen vanaf €78*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €178*. De gemiddelde prijs voor een auto is €418*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Athene (Piraeus) naar Kavala?

De afstand tussen Athene (Piraeus) en Kavala is ongeveer 195,9 mijl (315,3 km) of 170,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Athene (Piraeus) Kavala veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van veerboten tussen Athene (Piraeus) en Kavala. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Athene (Piraeus) en Kavala.

Kan ik te voet reizen van Athene (Piraeus) naar Kavala?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Athene (Piraeus) en Kavala.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Athene (Piraeus) naar Kavala?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die reizen van Athene (Piraeus) naar Kavala met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Athens (Piraeus) - Kavala Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 442 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 26h 0m
Eerste veerboot 16:00
Afstand 170 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Piraeus naar Kavala?

De reistijd per veerboot van Piraeus naar Kavala is ongeveer 25h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Piraeus naar Kavala?

De prijs van de ferry overtocht van Piraeus naar Kavala kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Piraeus naar Kavala is 409 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Piraeus naar Kavala?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Piraeus naar Kavala en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Piraeus naar Kavala?

Boek overtochten van Piraeus naar Kavala via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Piraeus naar Kavala?

Ja, je kunt als voetpassagier van Piraeus naar Kavala reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Piraeus naar Kavala?

Ja, je kunt met een voertuig van Piraeus naar Kavala reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Piraeus naar Kavala?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Piraeus en Kavala?

De afstand van Piraeus naar Kavala is ongeveer 170 zeemijlen.

Athene (Piraeus) Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica en maakt deel uit van het stedelijke gebied rondom Athene. Het centrum van Athene ligt op ongeveer 12 km van Piraeus. Het centrum van Piraeus is druk met verkeer en niet erg toeristisch. De stad beschikt over bankkantoren, openbare gebouwen, voetgangersgebieden en winkelstraten. De wijken rondom de jachthaven van Zea en de haven van Mikrolimano zijn aantrekkelijker en bieden een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars.

Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland en de derde grootste haven ter wereld. De haven speelt een belangrijke rol binnen de maritieme industrie en vormt de thuisbasis voor de Griekse koopvaardij. Na een recente renovatie is de kwaliteit van de voorzieningen in de haven aanzienlijk verbeterd. In de haven bevinden zich geldautomaten, wisselkantoren, restaurants, cafés, bars een aantal reisbureaus die veerboottickets verkopen. Vanuit Piraeus vertrekken veerboten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijke deel van Griekenland en verschillende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Kavala Gids

Kavala, de hoofdstad en de belangrijkste haven van het departement Kavala en is gebouwd op de hellingen van Mt. Symvolo, en vormt een van de meest pittoreske steden in Griekenland. Volgens archeologische vondsten, de geschiedenis van de stad gaat terug tot de prehistorie. Aanvankelijk werd het centrum van de stad beperkt tot de wijk Panayia, die is ononderbroken bewoond sinds de 7e eeuw voor Christus. Na 2500 jaar al aan het begin van de 16e eeuw, Kavala uitgebreid onderhoud van deze nieuwe grenzen tot 1870. Het was pas na 1928 dat hij begon aan de stad die kan worden gezien vandaag vormgeven. De strategische en economische belang door de eeuwen heen wordt toegeschreven aan haar strategische positie in de Via Egnatia, die de stad verbindt oost en west doorkruist, tot de haven en om de natuurlijke verrijking van het schiereiland, waarop de oude stad werd gebouwd. Kavala heeft een uniek karakter als gevolg van het recente verleden, met neoklassieke herenhuizen en grote tabak pakhuizen en roept herinneringen op aan een ver verleden, toen een rijke burgerij werd domineert de stad. In het "Mekka van tabak" als Kavala werd genoemd in het verleden, duizenden tabak werknemers hun brood verdienden.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.