Paros
Mykonos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Paros - Mykonos

Veerboot van Paros naar Mykonos

Er zijn meestal 4 dagelijkse en 32 wekelijkse afvaarten tussen Paros en Mykonos. 4 operators varen deze route Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines & SeaJets en gaat het hele jaar door. Paros Mykonos veerboten kosten tussen €51 en €208, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Paros Mykonos veerboten.

Paros Mykonos Veerdienst Tijden

De vroegste Paros Mykonos veerboot vertrekt meestal vanuit Paros rond 08:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:10.

Hoe lang is de veerboot van Paros naar Mykonos?

Paros Mykonos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 53m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 40m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Paros Mykonos Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 4 dagelijkse afvaarten en tot 32 wekelijkse veerdiensten van Paros naar Mykonos. Deze afvaarten worden verzorgd door Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen vaak toenemen tijdens het hoogseizoen.

Paros Mykonos Veerboot Prijzen

Paros Mykonos veerboot prijzen variëren tussen €51* en €208*. De gemiddelde prijs is €131*. De goedkoopste Paros Mykonos veerboot prijzen beginnen vanaf €31*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €130*. De gemiddelde prijs voor een auto is €205*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Paros naar Mykonos?

De afstand tussen Paros en Mykonos is ongeveer 84,6 mijl (136,2 km) of 73,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Paros Mykonos veerboot?

Ja, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, SeaJets laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Paros en Mykonos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Paros en Mykonos.

Kan ik te voet reizen van Paros naar Mykonos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Cycladen Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, SeaJets tussen Paros en Mykonos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Paros naar Mykonos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Paros naar Mykonos met Golden Star Ferries, Minoan Lines, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Paros - Mykonos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines & SeaJets
Gemiddelde prijs 167 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 4
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 32
Gemiddelde vaartijd 53m
Snelste Zeiltijd 40m
Eerste veerboot 08:15
Laatste veerboot 17:10
Afstand 73 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Paros naar Mykonos?

De reistijd per veerboot van Paros naar Mykonos is ongeveer 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Paros naar Mykonos?

De prijs van de ferry overtocht van Paros naar Mykonos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Paros naar Mykonos is 154 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Paros naar Mykonos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Paros naar Mykonos. Dit zijn
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Paros naar Mykonos?

Boek overtochten van Paros naar Mykonos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Paros naar Mykonos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Paros naar Mykonos reizen met
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Paros naar Mykonos?

Ja, je kunt met een voertuig van Paros naar Mykonos reizen met
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Paros naar Mykonos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries

Wat is de afstand tussen Paros en Mykonos?

De afstand van Paros naar Mykonos is ongeveer 73 zeemijlen.

Paros Gids

Paros is een Grieks eiland gelegen in het centrum van de Egeïsche Zee en is één van de Cycladen eilandengroep. Paros ligt in het westen van het eiland Naxos, die is gescheiden van Paros door een 8 km brede kanaal. Paros ligt ongeveer 160 km ten zuidoosten van Piraeus. Historisch, werd het eiland bekend om haar fijne witte marmer, die aanleiding gaf tot de term "Parian" om marmer te beschrijven. Vandaag de dag kan verlaten marmer steengroeven en mijnen worden gevonden op het eiland, maar Paros is vooral bekend als een populaire toeristische bestemming. Parikia (Parikia), de hoofdstad van Paros, is een mooie, Cycladische dorp met witgekalkte kubieke huizen en indrukwekkende neoklassieke herenhuizen. Een goed bewaard gebleven 13e eeuwse Venetiaanse kasteel staat trots op een heuvel in het centrum van het dorp en biedt een fantastisch uitzicht op Parikia. In de hoofdstad kunt u ook een belangrijke kerkelijke monument, de 6e-eeuwse kerk van Panagia Ekatontapyliani, ook wel Katapoliani bewonderen.

De haven van het eiland, ook Parikia genoemd, biedt onderdak aan zowel conventionele veerboten en snelboten. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.


Mykonos Gids

Het Griekse eiland Mykonos is één van de beroemde Cycladen, en straalt een opvallende glamour, glans en Griekse persoonlijkheid. Mykonos-stad (Hora) is de hoofdstad van het eiland en staat centraal in het toerisme op het eiland. Hora is bekend om zijn Oude Haven ferry kade, bruisende Taxi Plein (Plateia Manto Mavrogenous), aan het water taverna's, musea, trendy boetieks en witgekalkte huizen, met name binnen de Little Venice kwartaal. Voor veel toeristen verblijven op Mykonos, is het stranden van het eiland, dat de vakantie te maken. Stranden zijn er in overvloed op het eiland en de meeste hebben een mooie, gouden zand en zijn gemakkelijk te bereiken. Vanaf juni kunnen ze beginnen te nogal druk worden, en de meeste stranden zijn gewoon niet groot genoeg om afzondering te bieden, hoewel ligstoelen worden vaak gegroepeerd. De dichtstbijzijnde stranden naar Hora en niet noodzakelijk het beste dat Mykonos te bieden heeft, maar zijn vooral populair, met inbegrip van zowel Aghios Stefanos Beach en Platis Gialos. Echter, voor de meest blitse, party stranden, hoofd van het westen naar het zeer levendige Paradijs en Superb Paradiseresorts.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt gebruikt door cruiseschepen. Veerboten vanuit Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en naar de andere Cycladen, Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Paros naar Mykonos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Cyclades Fast Ferries 08:00 09:25 1 uur 25 minuten wo, vr
Golden Star Ferries 08:00 09:25 1 uur 25 minuten do, za
SeaJets 08:15 09:40 1 uur 25 minuten Ma, wo, do, vr, za, zo
Cyclades Fast Ferries 09:15 10:40 1 uur 25 minuten Ma
SeaJets 09:55 10:40 45 minuten Ma, wo, do, vr, za, zo
SeaJets 10:00 10:40 40 minuten Ma, wo, do, vr, za, zo
SeaJets 11:00 11:40 40 minuten zo
SeaJets 11:00 11:45 45 minuten do, vr
SeaJets 11:25 12:15 50 minuten Ma, wo, za
Cyclades Fast Ferries 12:05 12:55 50 minuten di, vr, zo
Cyclades Fast Ferries 14:15 15:45 1 uur 30 minuten Ma, zo
SeaJets 15:55 16:40 45 minuten Alledaags
Golden Star Ferries 16:35 17:20 45 minuten Alledaags

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.