Paros
Mykonos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Paros naar Mykonos Veerboot

Er zijn meestal 4 dagelijkse afvaarten en tot 29 wekelijkse tussen Paros en Mykonos. 4 exploitanten bieden deze route Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines & SeaJets. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Paros Mykonos veerboten.

Paros Mykonos Veerdienst Tijden

De vroegste Paros Mykonos veerboot vertrekt meestal vanuit Paros rond 08:10. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 54m en de snelste vaartijd is ongeveer 40m.

Paros Mykonos Veerboot Prijzen

Paros Mykonos veerboot prijzen variëren tussen €60* en €239*. De gemiddelde prijs is meestal €142*. De goedkoopste Paros Mykonos veerboot prijzen beginnen vanaf €36*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €140*. De gemiddelde prijs voor een auto is €233*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Paros naar Mykonos?

De afstand tussen Paros en Mykonos is ongeveer 84,6 mijl (136,1 km) of 73,5 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Paros Mykonos veerboot?

Ja, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, SeaJets laten auto's toe aan boord op veerboten tussen Paros en Mykonos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Paros en Mykonos.

Kan ik te voet reizen van Paros naar Mykonos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Cycladen Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, SeaJets tussen Paros en Mykonos.

Paros Mykonos Veerdienst schema's

 • SeaJets - 19 wekelijkse afvaarten, 2 dagelijkse afvaarten
 • Minoan Lines - 2 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart
 • Golden Star Ferries - 5 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten
 • Cyclades Fast Ferries - 4 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Paros - Mykonos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines & SeaJets
Gemiddelde prijs 151 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 4
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 28
Gemiddelde vaartijd 52m
Snelste Zeiltijd 40m
Eerste veerboot 08:10
Laatste veerboot 17:30
Afstand 73 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Paros naar Mykonos?

  De reistijd per veerboot van Paros naar Mykonos is ongeveer 48m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Paros naar Mykonos?

  De prijs van de ferry overtocht van Paros naar Mykonos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Paros naar Mykonos is 106 €. Prijs exclusief boekingskosten.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Paros naar Mykonos?

  Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Paros naar Mykonos. Dit zijn
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
  • Minoan Lines
  • Cyclades Fast Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Paros naar Mykonos?

  Boek overtochten van Paros naar Mykonos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Paros naar Mykonos?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Paros naar Mykonos reizen met
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
  • Minoan Lines
  • Cyclades Fast Ferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Paros naar Mykonos?

  Ja, je kunt met een voertuig van Paros naar Mykonos reizen met
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
  • Minoan Lines
  • Cyclades Fast Ferries
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Paros naar Mykonos?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
  • Minoan Lines
 • Wat is de afstand tussen Paros en Mykonos?

  De afstand van Paros naar Mykonos is ongeveer 73 zeemijlen.

Paros Gids

Paros is een Grieks eiland gelegen in het centrum van de Egeïsche Zee en is één van de Cycladen eilandengroep. Paros ligt in het westen van het eiland Naxos, die is gescheiden van Paros door een 8 km brede kanaal. Paros ligt ongeveer 160 km ten zuidoosten van Piraeus. Historisch, werd het eiland bekend om haar fijne witte marmer, die aanleiding gaf tot de term "Parian" om marmer te beschrijven. Vandaag de dag kan verlaten marmer steengroeven en mijnen worden gevonden op het eiland, maar Paros is vooral bekend als een populaire toeristische bestemming. Parikia (Parikia), de hoofdstad van Paros, is een mooie, Cycladische dorp met witgekalkte kubieke huizen en indrukwekkende neoklassieke herenhuizen. Een goed bewaard gebleven 13e eeuwse Venetiaanse kasteel staat trots op een heuvel in het centrum van het dorp en biedt een fantastisch uitzicht op Parikia. In de hoofdstad kunt u ook een belangrijke kerkelijke monument, de 6e-eeuwse kerk van Panagia Ekatontapyliani, ook wel Katapoliani bewonderen.

De haven van het eiland, ook Parikia genoemd, biedt onderdak aan zowel conventionele veerboten en snelboten. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.


Mykonos Gids

Het Griekse eiland Mykonos is één van de beroemde Cycladen, en straalt een opvallende glamour, glans en Griekse persoonlijkheid. Mykonos-stad (Hora) is de hoofdstad van het eiland en staat centraal in het toerisme op het eiland. Hora is bekend om zijn Oude Haven ferry kade, bruisende Taxi Plein (Plateia Manto Mavrogenous), aan het water taverna's, musea, trendy boetieks en witgekalkte huizen, met name binnen de Little Venice kwartaal. Voor veel toeristen verblijven op Mykonos, is het stranden van het eiland, dat de vakantie te maken. Stranden zijn er in overvloed op het eiland en de meeste hebben een mooie, gouden zand en zijn gemakkelijk te bereiken. Vanaf juni kunnen ze beginnen te nogal druk worden, en de meeste stranden zijn gewoon niet groot genoeg om afzondering te bieden, hoewel ligstoelen worden vaak gegroepeerd. De dichtstbijzijnde stranden naar Hora en niet noodzakelijk het beste dat Mykonos te bieden heeft, maar zijn vooral populair, met inbegrip van zowel Aghios Stefanos Beach en Platis Gialos. Echter, voor de meest blitse, party stranden, hoofd van het westen naar het zeer levendige Paradijs en Superb Paradiseresorts.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt gebruikt door cruiseschepen. Veerboten vanuit Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en naar de andere Cycladen, Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.