COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Singapore

Singapore, soms ook wel de kleine rode stip genoemd, is een van de kleinste landen ter wereld en het kleinste land van Azië.

Ondanks haar kleine formaat is Singapore een bruisende wereldstad met een door hoogbouw en tuinen bezaait landschap. De alom aanwezige smeltkroes van culturen, waarbij mensen van verschillende etnische en religieuze groepen naast elkaar bestaan, zal u zeker niet ontgaan. Naast de levendige multiculturele ervaring is er nog veel meer te ontdekken in Singapore.

Met een populatie van maar net iets meer dan vijf miljoen is Singapore relatief dicht bevolkt. Alleen Monaco heeft een grotere bevolkingsdichtheid.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 16 Afvaarten / Week 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 14 Afvaarten / Dag 50 min
  • Prijsaanvraag
  • 13 Afvaarten / Week 1 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
  • 9 Afvaarten / Dag 50 min
  • Prijsaanvraag

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Singapore