Zante Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Zante Ferries

Nieuwste aanbiedingen voor Zante Ferries

Zante Ferries

Zante Ferries, voorheen bekend als Cycladen Ferries, biedt frequente overtochten tussen de Griekse steden Killini en Piraeus en de Cycladen en de Ionische Eilanden, de meest populaire eilandengroepen van Griekenland.

Zante Ferries is uitgegroeid tot één van de grootste veermaatschappijen van Griekenland en vervoert duizenden passagiers per jaar.

De vloot bestaat uit drie grote schepen genaamd Dionysios Solomos, Andreas Kalvos en Adamantios Korais. Alle schepen beschikken over een breed scala aan faciliteiten. Aan boord bevinden zich moderne, stijlvolle hutten variërend van luxe tot standaard class. In de cafés en restaurants kunt u genieten van een selectie van heerlijke lichte maaltijden, snacks en drankjes.

De schepen kunnen een groot aantal grote en kleine voertuigen vervoeren. Huisdieren zijn ook aan boord toegestaan zonder extra kosten, en dienen in de kennels aan boord te blijven. Sommige kleinere huisdieren zijn toegestaan op het open dek. Alle eigenaren moeten in het bezit zijn van een geldig EU-dierenpaspoort.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Zante Ferries bekijken en Zante Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Zante Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Zante Ferries routes

Zante Ferries klantenrecensies.

  • "Very good"

    Perfect

    Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking