Heraklion
Diafani
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Heraklion - Diafani

Veerboot van Kreta (Heraklion) naar Diafani

2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Kreta (Heraklion) Diafani veerboten kosten tussen €29 en €111, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kreta (Heraklion) Diafani veerboten.

Kreta (Heraklion) Diafani Veerboot Tijden

De eerste Kreta (Heraklion) Diafani veerboot vertrekt meestal vanuit Kreta (Heraklion) rond 06:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 06:15.

Hoe lang is de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Diafani?

Kreta (Heraklion) Diafani Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 6u 58m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 6u 45m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kreta (Heraklion) Diafani Veerdienst Schema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Kreta (Heraklion) naar Diafani verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Kreta (Heraklion) Diafani Veerboot Prijzen

Kreta (Heraklion) Diafani veerboot prijzen variëren tussen €29* en €111*. De gemiddelde prijs is meestal €50*. De goedkoopste Kreta (Heraklion) Diafani veerboot prijzen beginnen vanaf €15*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €38*. De gemiddelde prijs voor een auto is €160*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kreta (Heraklion) naar Diafani?

De afstand tussen Kreta (Heraklion) en Diafani is ongeveer 145,1 mijl (233,5 km) of 126,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kreta (Heraklion) Diafani ferry?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Diafani. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Diafani.

Kan ik te voet reizen van Kreta (Heraklion) naar Diafani?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Kreta (Heraklion) en Diafani.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Diafani?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Kreta (Heraklion) naar Diafani met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kreta naar Dodekanesos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Crete (Heraklion) - Diafani Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 63 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 6h 58m
Snelste Zeiltijd 6h 45m
Eerste veerboot 06:15
Afstand 126 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Heraklion naar Diafani?

De reistijd per veerboot van Heraklion naar Diafani is ongeveer 8h 32m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Heraklion naar Diafani?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Heraklion naar Diafani. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Heraklion naar Diafani?

Boek overtochten van Heraklion naar Diafani via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het Griekse eiland Kreta en is één van de grootste steden van Griekenland. Knossos is de belangrijkste archeologische site in Kreta, en bevindt zich ongeveer 5 km ten zuidoosten van de stad, en was het paleis van Koning Minos en volgens de mythologie, de thuisbasis van de Minotaurus. Het paleis werd gebouwd rond 1900 voor Christus, over de resten van een neolithische nederzetting.

De enorme Archeologisch Museum, omgezet van een oude elektriciteitscentrale, op een hoek van het centrale Eleftherias Square, verzamelt samen veel van de vondsten uit Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros en vele andere archeologische sites in Kreta. Het museum beslaat een periode vanaf een paar duizend jaar geleden, door de Minoïsche, post-Minoïsche en latere perioden. Populaire hoogtepunten zijn de discus van Phaestos, klassieke Griekse en Romeinse beeldhouwwerken, fresco's, sieraden, muurschilderingen en aardewerk.

Heraklion is een belangrijke haven voor de veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten van Heraklion nemen naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Diafani Gids

Diafani is een havenstad gelegen op het Griekse eiland Karpathos, in het zuidelijke deel van de Dodekanesos groep eilanden, tussen de eilanden Kreta en Rhodos. Karpathos is het tweede grootste eiland van de Dodekanesos en strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer 300 vierkante. Km. Het eiland is over het algemeen een bergachtig eiland, met Kali Limni de hoogste piek op 1,214m boven de zeespiegel, vol van waterbronnen, dennenbossen, wijngaarden, olijfbomen en andere vruchtdragende bomen. Een populaire attractie op het eiland zijn de rots grotten genoemd Monachus Monachus in Kastelorizo, vermoedelijk de enige plek waar ze kunnen worden gevonden. Volgens de mythologie Iapetos, de zoon van Uranus en Gaea [Hemel en Aarde] was de eerste bewoner van het eiland.

Het eiland kan zijn geschiedenis te herleiden naar het Neolithicum toen het eerst werd bewoond. Geschiedenis van het eiland heeft een nauwe band met Rhodos en de rest van de Dodekanesos. De veroveraars die karakter van het eiland gedefinieerd waren Franken, Turken en Italianen.


Heraklion naar Diafani Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 12:15 19:00 6 uur 45 minuten zo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.