Santorini (Thira)
Diafani
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Santorini (Thira) - Diafani

Veerboot van Santorini (Thira) naar Diafani

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Santorini (Thira) en Diafani. 2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Santorini (Thira) Diafani veerboten kosten tussen €21 en €82, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Santorini (Thira) Diafani veerboten.

Santorini (Thira) Diafani Veerboot Tijden

De eerste Santorini (Thira) Diafani veerboot vertrekt gewoonlijk vanuit Santorini (Thira) rond 00:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 00:50.

Hoe lang is de veerboot van Santorini (Thira) naar Diafani?

Santorini (Thira) Diafani Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 10u 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 7u 55m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Santorini (Thira) Diafani Veerdienst Schema's

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Santorini (Thira) naar Diafani. Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Santorini (Thira) Diafani Veerboot Prijzen

Santorini (Thira) Diafani veerboot prijzen variëren tussen €21* en €82*. De gemiddelde prijs is meestal €56*. De goedkoopste Santorini (Thira) Diafani veerboot prijzen beginnen vanaf €21*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €55*. De gemiddelde prijs voor een auto is €153*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Santorini (Thira) naar Diafani?

De afstand tussen Santorini (Thira) en Diafani is ongeveer 129,2 mijl (207,9 km) of 112,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Santorini (Thira) Diafani veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Santorini (Thira) en Diafani. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Santorini (Thira) en Diafani.

Kan ik te voet reizen van Santorini (Thira) naar Diafani?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Santorini (Thira) en Diafani.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Santorini (Thira) naar Diafani?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Santorini (Thira) naar Diafani met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Dodekanesos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Santorini (Thira) - Diafani Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 71 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 10h 15m
Snelste Zeiltijd 7h 55m
Eerste veerboot 00:50
Afstand 112 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Thira naar Diafani?

De reistijd per veerboot van Thira naar Diafani is ongeveer 12h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Thira naar Diafani?

De prijs van de ferry overtocht van Thira naar Diafani kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Thira naar Diafani is 66 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Thira naar Diafani?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Thira naar Diafani. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Thira naar Diafani?

Boek overtochten van Thira naar Diafani via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Thira naar Diafani?

Ja, je kunt als voetpassagier van Thira naar Diafani reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Thira naar Diafani?

Ja, je kunt met een voertuig van Thira naar Diafani reizen met
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Thira en Diafani?

De afstand van Thira naar Diafani is ongeveer 112 zeemijlen.

Santorini (Thira) Gids

Het Griekse eiland Santorini ligt aan de zuidelijke deel van de Egeïsche Zee en ongeveer 200 km ten zuidoosten van het Griekse vasteland. Het eiland maakt deel uit van de Cycladische eilandengroep en is de enige locatie in Europa met een hete woestijn klimaat. Een populair tijdverdrijf voor bezoekers van Santorini is een kruik tot drie eilandjes van het eiland, die zijn gemaakt in de oudheid te nemen tijdens een vulkaanuitbarsting. De eilandjes worden genoemd Nea Kammeni, Palea Kammeni en Thirassia en bieden een uitstekende uitvalsbasis voor bezoekers van de vulkaan te zien, is gelegen aan de westkant van het eiland. Hoofdstad van het eiland is Fira en is vol typisch Cycladische huizen met witgekalkte muren, kerken met blauwe koepels en stapte straten vol met winkels, cafés, restaurants en bars.

Het eiland Santorini heeft twee havens. De belangrijkste haven is Athinios, waar alle veerboot en commerciële boten aankomen. Er is ook de oude haven, die meestal wordt gebruikt voor cruiseschepen. Vanuit de belangrijkste haven kunnen veerboten worden genomen naar Piraeus, Rafina en naar de andere eilanden in de Cycladen. Zowel conventionele als high speed ferries verzorgen diensten op deze routes.


Diafani Gids

Diafani is een havenstad gelegen op het Griekse eiland Karpathos, in het zuidelijke deel van de Dodekanesos groep eilanden, tussen de eilanden Kreta en Rhodos. Karpathos is het tweede grootste eiland van de Dodekanesos en strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer 300 vierkante. Km. Het eiland is over het algemeen een bergachtig eiland, met Kali Limni de hoogste piek op 1,214m boven de zeespiegel, vol van waterbronnen, dennenbossen, wijngaarden, olijfbomen en andere vruchtdragende bomen. Een populaire attractie op het eiland zijn de rots grotten genoemd Monachus Monachus in Kastelorizo, vermoedelijk de enige plek waar ze kunnen worden gevonden. Volgens de mythologie Iapetos, de zoon van Uranus en Gaea [Hemel en Aarde] was de eerste bewoner van het eiland.

Het eiland kan zijn geschiedenis te herleiden naar het Neolithicum toen het eerst werd bewoond. Geschiedenis van het eiland heeft een nauwe band met Rhodos en de rest van de Dodekanesos. De veroveraars die karakter van het eiland gedefinieerd waren Franken, Turken en Italianen.


Thira naar Diafani Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 00:20 18:05 17 uur 45 minuten zo
Blue Star Ferries 03:20 14:25 11 uur 5 minuten wo

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.