Sifnos
Kimolos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Sifnos - Kimolos

Veerboot van Sifnos naar Kimolos

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 11 wekelijkse afvaarten tussen Sifnos en Kimolos. 5 maatschappijen varen op deze route Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries en het hele jaar door. Sifnos Kimolos veerboten kosten tussen de €10 en €45, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Sifnos Kimolos veerboten.

Sifnos Kimolos Veerdienst Tijden

De vroegste Sifnos Kimolos veerboot vertrekt meestal vanuit Sifnos rond 10:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 12:55.

Hoe lang is de veerboot van Sifnos naar Kimolos?

Sifnos Kimolos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 10m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 45m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Sifnos Kimolos Vaartijden

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 11 wekelijkse veerdiensten van Sifnos naar Kimolos. Deze afvaarten worden aangeboden door Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak langer worden.

Sifnos Kimolos Veerboot Prijzen

Sifnos Kimolos veerboot prijzen variëren tussen €10* en €45*. De gemiddelde prijs is €24*. De goedkoopste Sifnos Kimolos veerboot prijzen beginnen vanaf €6*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €22*. De gemiddelde prijs voor een auto is €57*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Sifnos naar Kimolos?

De afstand tussen Sifnos en Kimolos is ongeveer 14,4 mijl (23,2 km) of 12,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Sifnos Kimolos veerboot?

Ja, Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Sifnos en Kimolos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Sifnos en Kimolos.

Kan ik te voet reizen van Sifnos naar Kimolos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries tussen Sifnos en Kimolos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Sifnos naar Kimolos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Sifnos naar Kimolos met Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Sifnos - Kimolos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 5
Bedieningspersoneel Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 31 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 11
Gemiddelde vaartijd 1h 10m
Snelste Zeiltijd 45m
Eerste veerboot 10:30
Laatste veerboot 12:55
Afstand 12 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Sifnos naar Kimolos?

De reistijd per veerboot van Sifnos naar Kimolos is ongeveer 1h 04m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Sifnos naar Kimolos?

De prijs van de ferry overtocht van Sifnos naar Kimolos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sifnos naar Kimolos is 19 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Sifnos naar Kimolos?

Er zijn 5 populaire veerbootmaatschappijen voor Sifnos naar Kimolos. Dit zijn
  • Zante Ferries
  • Blue Star Ferries
  • Aegean Speed Lines
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sifnos naar Kimolos?

Boek overtochten van Sifnos naar Kimolos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Sifnos en Kimolos?

De afstand van Sifnos naar Kimolos is ongeveer 12 zeemijlen.

Sifnos Gids

Het Griekse eiland Sifnos is één van de Cycladen en ligt tussen het eiland Serifos en het eiland Milos. Sifnos is gelegen in het westen van Delos en Paros en ongeveer 130 km van de haven van Piraeus op het Griekse vasteland. Hoofdstad van het eiland is Apollonia, ook wel Hora, en is gebouwd op drie heuvels in het centrum van het eiland in de vorm van een amfitheater. De stad wordt gekenmerkt door zijn witte huisjes in de typische Cycladische stijl. Folklore Museum van het eiland is gevestigd in Apollonia, in Hiroon Square - die Plein van Heroes betekent. Een van de meest populaire toeristische attracties op het eiland is het middeleeuwse kasteel, gelegen op ongeveer 3,5 km van Apollonia. Het werd gebouwd op de top van de oude hoofdstad van het eiland en heeft nog steeds de originele kenmerken van een Venetiaanse vesting. Het werd opgericht door de Da Corogna dynastie in rond 1635.

De stad Kamares is de thuisbasis van de haven van het eiland en in de zomer zijn er veerdiensten naar Piraeus, naar andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini en ook naar Kreta.


Kimolos Gids

Het Griekse eiland Kimolos ligt aan de Egeïsche Zee en behoort tot de Cycladen eilandengroep. Het eiland wordt gescheiden van het nabijgelegen eiland Milos door de Straat van Kimolos. Volgens de traditie, het is vernoemd naar Kimolos, de eerste bewoner van het eiland. Echinousa is ook een geregistreerde naam van het eiland tijdens de oudheid, waarschijnlijk vanwege de slang Echidna (adder), het zijn vaak zelfs vandaag de dag op het eiland. Sinds de oudheid het eiland een slagveld tussen het oude Athene, de heerser van het eiland, en Sparta, de heerser van de nabijgelegen Milos is geweest.

Kimolos behoort tot de lijn van de West-Cycladen en is per boot verbonden met de nabijgelegen eilanden en de haven van Piraeus, Athene, met veerdiensten het hele jaar door. Tijdens het toeristische periode, het eiland heeft meestal dagelijkse verbindingen naar Piraeus en naar de andere eilanden. Ook reizen via Milos is mogelijk vanwege de frequente verbinding van de twee eilanden.


Sifnos naar Kimolos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 10:30 11:30 1 uur do
Zante Ferries 11:45 12:30 45 minuten do
Aegean Sea Lines 11:45 12:40 55 minuten Ma
Hellenic Seaways 12:00 13:00 1 uur Ma, wo
Zante Ferries 12:15 16:55 4 uur 40 minuten Ma
Aegean Sea Lines 12:30 13:15 45 minuten zo
Aegean Sea Lines 12:30 13:20 50 minuten wo, do
Zante Ferries 12:50 13:35 45 minuten di, zo
Aegean Sea Lines 12:55 13:45 50 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.