Athene (Piraeus)
Sitia
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Athene (Piraeus) - Sitia

Veerboot van Athene (Piraeus) naar Sitia

2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Athene (Piraeus) Sitia veerboten kosten tussen €79 en €515, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Athene (Piraeus) Sitia veerboten.

Athene (Piraeus) Sitia Veerboot Tijden

De eerste Athene (Piraeus) Sitia veerboot vertrekt gewoonlijk vanuit Athene (Piraeus) rond 18:01. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:01.

Hoe lang is de veerboot van Athene (Piraeus) naar Sitia?

Athene (Piraeus) Sitia Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 13h 24m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 13u 24m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Athene (Piraeus) Sitia Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Athene (Piraeus) naar Sitia verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Athene (Piraeus) Sitia Veerboot Prijzen

Athene (Piraeus) Sitia veerboot prijzen variëren tussen €79* en €515*. De gemiddelde prijs is €237*. De goedkoopste Athene (Piraeus) Sitia veerboot prijzen beginnen vanaf €41*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €155*. De gemiddelde prijs voor een auto is €392*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Athene (Piraeus) naar Sitia?

De afstand tussen Athene (Piraeus) en Sitia is ongeveer 241,9 mijl (389,3 km) of 210,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Athene (Piraeus) Sitia veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Athene (Piraeus) en Sitia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Athene (Piraeus) en Sitia.

Kan ik te voet reizen van Athene (Piraeus) naar Sitia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Athene (Piraeus) en Sitia.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Athene (Piraeus) naar Sitia?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die van Athene (Piraeus) naar Sitia met Anek Lines reizen. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Athene (Piraeus) - Sitia

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Athens (Piraeus) - Sitia Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 301 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 13h 24m
Eerste veerboot 18:01
Afstand 210 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Piraeus naar Sitia?

De reistijd per veerboot van Piraeus naar Sitia is ongeveer 17h 42m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Piraeus naar Sitia?

De prijs van de ferry overtocht van Piraeus naar Sitia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Piraeus naar Sitia is 277 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Piraeus naar Sitia?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Piraeus naar Sitia. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Piraeus naar Sitia?

Boek overtochten van Piraeus naar Sitia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Piraeus naar Sitia?

Ja, je kunt als voetpassagier van Piraeus naar Sitia reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Piraeus naar Sitia?

Ja, je kunt met een voertuig van Piraeus naar Sitia reizen met
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Piraeus en Sitia?

De afstand van Piraeus naar Sitia is ongeveer 210 zeemijlen.

Athene (Piraeus) Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica en maakt deel uit van het stedelijke gebied rondom Athene. Het centrum van Athene ligt op ongeveer 12 km van Piraeus. Het centrum van Piraeus is druk met verkeer en niet erg toeristisch. De stad beschikt over bankkantoren, openbare gebouwen, voetgangersgebieden en winkelstraten. De wijken rondom de jachthaven van Zea en de haven van Mikrolimano zijn aantrekkelijker en bieden een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars.

Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland en de derde grootste haven ter wereld. De haven speelt een belangrijke rol binnen de maritieme industrie en vormt de thuisbasis voor de Griekse koopvaardij. Na een recente renovatie is de kwaliteit van de voorzieningen in de haven aanzienlijk verbeterd. In de haven bevinden zich geldautomaten, wisselkantoren, restaurants, cafés, bars een aantal reisbureaus die veerboottickets verkopen. Vanuit Piraeus vertrekken veerboten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijke deel van Griekenland en verschillende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Sitia Gids

Sitia, gelegen op het Griekse eiland Kreta, is een van de minst bezochte bestemmingen op het eiland. De stad werd gebouwd in de Venetiaanse tijd en vervolgens vernietigd en later herbouwd door de Turken, maar er zijn slechts een paar tekenen van deze geschiedenis overgebleven. De regio biedt echter nog tal van aanwijzingen en monumenten voor de vroege geschiedenis van het gebied. Vandaag, zijn lange zandstrand biedt bezoekers de mogelijkheid om te ontspannen, te zwemmen of te windsurfen. De rustige omgeving van Sitia is de thuisbasis van kloosters (met name Toplou), archeologische sites, palm-beboste stranden, schitterende baaien en fascinerende tochten over de bergen.

Kreta is het grootste en meest bevolkte van de Griekse eilanden, de vijfde grootste eiland in de Middellandse Zee, en een van de 13 administratieve regio's van Griekenland. De grootste stad van Kreta Heraklion. Het eiland vormt een belangrijk deel van de economie en het culturele erfgoed van Griekenland, terwijl zijn eigen lokale culturele kenmerken behouden, zoals zijn eigen poëzie en muziek.

De haven van Sitia verbindt Sitia en Oost-Kreta met een aantal andere Griekse eilanden, en met Piraeus op het Griekse vasteland. De stad heeft ook een jachthaven die kleinere vissersboten en jachten herbergt.


Piraeus naar Sitia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 15:00 10:45 19 uur 45 minuten za

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.