Veerboten naar Dodekanesos
Veerboten via 328 routes en 45 havens
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Dodekanesos

Nieuwste aanbiedingen voor Dodekanesos

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Dodekanesos

De Griekse Dodekanesos liggen in het Zuid-Oost-Egeïsche Zee, tussen de Cycladen en de kust van Turkije. Bestaande uit twaalf grote eilanden en tal van kleinere eilandjes, het eiland complex staat bekend om zijn prachtige stranden, kristalheldere zee, prachtige architectuur en een ontspannen sfeer die doordrenkt van geschiedenis.

Elk eiland heeft een individuele geest van zijn eigen. Toeristen die op zoek zijn naar rust en ontspanning zal een eiland om dit voorbeeld te vinden, terwijl degenen die liever een meer levendige en kosmopolitische sfeer ontdekt er ook een perfecte vakantiebestemming.

Vervoer naar het eiland vanaf het vasteland, andere eiland groepen en reizen tussen de eilanden zelf is onvermijdelijk met de veerboot en met een enorme selectie van de havens, routes en veerdiensten in de aanbieding, de reis is alles behalve gegarandeerd een stress-vrije ervaring.

De Dodekanesos eilanden kan worden bereikt vanuit het Griekse vasteland haven van Piraeus, Turkije, het eiland Kreta en de Cycladen. Het naderen van een Grieks eiland van een veerboot, getuige van de huizen verscholen in de kustlijn te midden van een glinsterende turquoise zee, is een prachtige en onvergetelijke ervaring.

Rhodos is het grootste en meest bevolkte van de Dodekanesos. Met een van de belangrijkste weg die loopt rond de rand van het eiland, de top ligt op Rhodos, de hoofdstad. Hier, de architectuur is overwegend middeleeuws, en de spectaculaire oude stad is de thuisbasis van het Paleis van de Grootmeester.

Opscheppen zandstranden en weelderige vegetatie, Kos heeft ook een erfenis van de mythologie en de geschiedenis. Hippocrates, de vader van de geneeskunde werd geboren op het eiland rond 460 voor Christus, en stichtte de Grote School of Medicine van Kos.

Kalymnos heeft een wereldwijde reputatie voor haar sponsvisserij duikers. Deze activiteit heeft een lange traditie op het eiland en maakt een aanzienlijke impact hebben op de lokale economie.

Vele andere eilanden in de Dodekanesos vertonen unieke charme en wat uw verwachtingen van een Grieks eiland vakantie ze zullen worden gehaald en zelfs overtroffen in de Dodekanesos.

Dodekanesos klantenrecensies

 • "reisindruk"

  prima vervoer-altijd op tijd-prima verblijf op de boot

  Lees meer Lees minder
 • "Diagoras"

  Een mooi schip met goede voorzieningen. Door het aanleggen op verschillende eilanden gaf het het gevoel van een korte cruise. Wij hadden hut 5002 met een raam aan bakboord en een raam aan de voorkant. Met zelfs een tweepersoonsbed. Met een sjiek en een zelfbedieningsrestaurant en meerdere bars was de catering goed geregeld. Groot minpunt is dat er overal binnen op de banken mensen liggen te slapen. Dat is niet uitnodigend voor anderen om gezellig ergens te gaan zitten.

  Lees meer Lees minder
 • "Greece from Rhodos to Tilos"

  Comfortable trip, departure and arrival perfect on time, good price compared to catamaran

  Lees meer Lees minder
 • "heerlijke overtocht gemaakt."

  alles is prima verlopen. De tickets lagen keurig klaar en de boot was keurig op tijd. De voorzieningen waren dik in orde, stoelen perfekt, je kon gaan zitten waar je wilde. Er hingen twee flatscreens waar je een leuke film op kon zien. Op tijd omgeroepen dat we er bijna waren en vriendelijk gedag gezegd.

  Lees meer Lees minder

Routes en Havens in Dodekanesos