COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Dodekanesos

De Griekse Dodekanesos liggen in het Zuid-Oost-Egeïsche Zee, tussen de Cycladen en de kust van Turkije. Bestaande uit twaalf grote eilanden en tal van kleinere eilandjes, het eiland complex staat bekend om zijn prachtige stranden, kristalheldere zee, prachtige architectuur en een ontspannen sfeer die doordrenkt van geschiedenis.

Elk eiland heeft een individuele geest van zijn eigen. Toeristen die op zoek zijn naar rust en ontspanning zal een eiland om dit voorbeeld te vinden, terwijl degenen die liever een meer levendige en kosmopolitische sfeer ontdekt er ook een perfecte vakantiebestemming.

Vervoer naar het eiland vanaf het vasteland, andere eiland groepen en reizen tussen de eilanden zelf is onvermijdelijk met de veerboot en met een enorme selectie van de havens, routes en veerdiensten in de aanbieding, de reis is alles behalve gegarandeerd een stress-vrije ervaring.

De Dodekanesos eilanden kan worden bereikt vanuit het Griekse vasteland haven van Piraeus, Turkije, het eiland Kreta en de Cycladen. Het naderen van een Grieks eiland van een veerboot, getuige van de huizen verscholen in de kustlijn te midden van een glinsterende turquoise zee, is een prachtige en onvergetelijke ervaring.

Rhodos is het grootste en meest bevolkte van de Dodekanesos. Met een van de belangrijkste weg die loopt rond de rand van het eiland, de top ligt op Rhodos, de hoofdstad. Hier, de architectuur is overwegend middeleeuws, en de spectaculaire oude stad is de thuisbasis van het Paleis van de Grootmeester.

Opscheppen zandstranden en weelderige vegetatie, Kos heeft ook een erfenis van de mythologie en de geschiedenis. Hippocrates, de vader van de geneeskunde werd geboren op het eiland rond 460 voor Christus, en stichtte de Grote School of Medicine van Kos.

Kalymnos heeft een wereldwijde reputatie voor haar sponsvisserij duikers. Deze activiteit heeft een lange traditie op het eiland en maakt een aanzienlijke impact hebben op de lokale economie.

Vele andere eilanden in de Dodekanesos vertonen unieke charme en wat uw verwachtingen van een Grieks eiland vakantie ze zullen worden gehaald en zelfs overtroffen in de Dodekanesos.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 14 Afvaarten / Week 20 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 30 min
  • Prijsaanvraag

Dodekanesos klantenrecensies

 • "Prima!"

  Alles prima in orde. Erg correct, makkelijk en fijne reis gehad. Erg aan te bevelen en veel plezier!

  Lees meer Lees minder
 • "Relaxte trip"

  Na de bagage te hebben afgegeven op het autodek:)(waarom sjouwen veel mensen hun koffers mee naar boven?) op de 6e verdieping in het zonnetje de tijd doorgebracht. Keurige ontvangst door het personeel op alle verdiepingen welke je de weg wijzen. Bij het ophalen van de bagage is het een zooitje omdat iedereen zijn koffers uit de stellingen gaat pakken.

  Lees meer Lees minder
 • "pireaus - hydra"

  Prima reis gehad naar Hydra met de Hellenic Seaways. Heen met de Flying Dolphin en terug met de Flying Cat. Bij de laatste betaal je 2,50 meer pp maar zit je comfortabeler en heb je airco en een afhaalbuffet voor eten en drinken.

  Lees meer Lees minder
 • "Heel fijn schip!"

  Zeer fijn schip! Je kunt op het dek en daarom leuk naar buiten kijken. De catering aan boord is prima (heerlijke espresso), het schip is erg schoon.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Dodekanesos