Serifos
Sifnos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Serifos - Sifnos

Veerboot van Serifos naar Sifnos

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 17 wekelijkse afvaarten tussen Serifos en Sifnos. 5 maatschappijen varen op deze route Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries en het hele jaar door. Serifos Sifnos veerboten kosten tussen €17 en €86, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Serifos Sifnos veerboten.

Serifos Sifnos Veerboot Tijden

De vroegste Serifos Sifnos veerboot vertrekt meestal vanuit Serifos rond 09:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:00.

Hoe lang is de veerboot van Serifos naar Sifnos?

Serifos Sifnos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 25m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 20m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Serifos Sifnos Vaartijden

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 17 wekelijkse veerdiensten van Serifos naar Sifnos. Deze afvaarten worden aangeboden door Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak langer worden.

Serifos Sifnos Veerboot Prijzen

Serifos Sifnos veerboot prijzen variëren tussen €17* en €86*. De gemiddelde prijs is meestal €53*. De goedkoopste Serifos Sifnos veerboot prijzen beginnen vanaf €6*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €49*. De gemiddelde prijs voor een auto is €101*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Serifos naar Sifnos?

De afstand tussen Serifos en Sifnos is ongeveer 14,4 mijl (23,1 km) of 12,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Serifos Sifnos veerboot?

Ja, Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Serifos en Sifnos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Serifos en Sifnos.

Kan ik te voet reizen van Serifos naar Sifnos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries tussen Serifos en Sifnos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Serifos naar Sifnos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Serifos naar Sifnos met Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Serifos - Sifnos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 5
Bedieningspersoneel Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 68 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 17
Gemiddelde vaartijd 25m
Snelste Zeiltijd 20m
Eerste veerboot 09:30
Laatste veerboot 19:00
Afstand 12 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Serifos naar Sifnos?

De reistijd per veerboot van Serifos naar Sifnos is ongeveer 36m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Serifos naar Sifnos?

De prijs van de ferry overtocht van Serifos naar Sifnos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Serifos naar Sifnos is 63 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Serifos naar Sifnos?

Er zijn 5 populaire veerbootmaatschappijen voor Serifos naar Sifnos. Dit zijn
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Serifos naar Sifnos?

Boek overtochten van Serifos naar Sifnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Serifos en Sifnos?

De afstand van Serifos naar Sifnos is ongeveer 12 zeemijlen.

Serifos Gids

Het Griekse eiland Serifos behoort tot de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ten zuiden van Kythnos en ten noordwesten van Sifnos, en ongeveer 170 km van de haven van Piraeus. Griekse mythologie vertelt dat het eiland is waar Danae en haar zoontje, Perseus, wal na haar vader Acrisius zet ze op drift op zee in een houten kist werden gewassen. Toen Perseus teruggekeerde naar het eiland met het hoofd van de Gorgon Medusa, hij draaide polydektes, de Koning van Serifos, in steen als straf omdat de Konning met geweld een poging heeft gedaan om zijn moeder te trouwen.

De haven van de stad ligt in Livadi en is het belangrijkste centrum van het toerisme op het eiland. Er zijn vele restaurants, cafés bars en clubs in de stad en is waar de meeste hotels zijn gelegen. Strand van de stad is lang en zanderig en heeft kristalhelder water. Tijdens de zomer, veel van zeilboten en jachten zijn te vinden verankerd in de kalme wateren van dit natuurlijk beschermde baai.

Het eiland is bereikbaar met conventionele en high speed ferries. Tijdens de zomermaanden zijn er veerboten die Serifos met andere nabijgelegen eilanden, zoals Sifnos, Naxos, Paros, Santorini en Kythnos verbinden.


Sifnos Gids

De Griekse eilanden Sifnos is een prachtig eiland gelegen in het westelijke deel van de Cycladen. Het is een typisch voorbeeld van een Cycladische eiland, met traditionele architectuur, rustige stranden, zee taverna's en lage heuvels. De meest populaire stranden op het eiland zijn gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland en heeft kristalhelder water, zacht zand en de vele toeristische voorzieningen. Een populaire toeristische attractie op het eiland is de prachtige klooster van Chrissopighi, de beschermer van het eiland. Kastro is de meest pittoreske dorp op het eiland, met zijn smalle geplaveide straatjes, stenen huizen en een geweldig uitzicht op zee. Het is een dorp met een jaar geschiedenis en de overblijfselen van zijn erfgoed 4000 zijn overal zichtbaar met een deel van zijn defensieve muur gebouwd rond 800 voor Christus. Deze opmerkelijke dorp is aan drie zijden omgeven met uitzicht op de Egeïsche Zee.

De haven van het eiland bevindt zich in het centrum van Kamares. Tijdens de zomermaanden zijn er dagelijkse diensten van zowel de hoge snelheid en de conventionele veerboten naar het eiland. Veerboten verbinden Sifnos met Piraeus en aan de andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini en Kreta.


Serifos naar Sifnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 09:30 10:20 50 minuten do
SeaJets 09:50 10:10 20 minuten Ma, za, zo
Hellenic Seaways 10:55 11:45 50 minuten Ma, wo
Zante Ferries 11:15 12:00 45 minuten di, do, zo
Aegean Sea Lines 11:20 12:15 55 minuten di, vr, za
Zante Ferries 11:50 12:35 45 minuten za
Aegean Sea Lines 12:00 12:40 40 minuten wo, zo
SeaJets 18:00 18:20 20 minuten Ma, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.