Athene (Lavrio)
Kythnos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Athene (Lavrio) - Kythnos

Veerboot van Lavrio naar Kythnos

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 9 wekelijkse afvaarten tussen Lavrio en Kythnos. 4 maatschappijen varen op deze route Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries, SAOS Ferries & Triton Ferries en dit het hele jaar door. Lavrio Kythnos veerboten kosten tussen €27 en €143, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Lavrio Kythnos veerboten.

Lavrio Kythnos Veerboot Tijden

De vroegste Lavrio Kythnos veerboot vertrekt meestal vanuit Lavrio rond 07:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:00.

Hoe lang is de veerboot van Lavrio naar Kythnos?

Lavrio Kythnos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 39m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 5m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Lavrio Kythnos Vaartijden

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 9 wekelijkse veerdiensten van Lavrio naar Kythnos. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries, SAOS Ferries & Triton Ferries. Houdt u er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Lavrio Kythnos Veerboot Prijzen

Lavrio Kythnos veerboot prijzen variëren tussen €27* en €143*. De gemiddelde prijs is €74*. De goedkoopste Lavrio Kythnos veerboot prijzen beginnen vanaf €13*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €52*. De gemiddelde prijs voor een auto is €140*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Lavrio naar Kythnos?

De afstand tussen Lavrio en Kythnos is ongeveer 49,6 km of 26,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Lavrio Kythnos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries, SAOS Ferries, Triton Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Lavrio en Kythnos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Lavrio en Kythnos.

Kan ik te voet reizen van Lavrio naar Kythnos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries, SAOS Ferries, Triton Ferries tussen Lavrio en Kythnos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Lavrio naar Kythnos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Lavrio naar Kythnos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Athene (Lavrio) - Kythnos

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Lavrio - Kythnos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries, SAOS Ferries & Triton Ferries
Gemiddelde prijs 94 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 9
Gemiddelde vaartijd 1h 39m
Snelste Zeiltijd 1h 5m
Eerste veerboot 07:15
Laatste veerboot 17:00
Afstand 26 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Lavrio naar Kythnos?

De reistijd per veerboot van Lavrio naar Kythnos is ongeveer 1h 48m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Lavrio naar Kythnos?

De prijs van de ferry overtocht van Lavrio naar Kythnos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Lavrio naar Kythnos is 79 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Lavrio naar Kythnos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Lavrio naar Kythnos. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • Triton Ferries
  • Magic Sea Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Lavrio naar Kythnos?

Boek overtochten van Lavrio naar Kythnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Lavrio en Kythnos?

De afstand van Lavrio naar Kythnos is ongeveer 26 zeemijlen.

Athene (Lavrio) Gids

Lavrio, of Laurium zoals het soms wordt genoemd, is een stad in Griekenland, gelegen in de regio Attica in het zuidoosten van het land. De geschiedenis van de stad is verbonden met zilver mijnbouw, die op dat moment een belangrijke bron van inkomsten voor de staat was. De stad ligt ongeveer 60 km ten zuidoosten van Athene, de hoofdstad van Griekenland, en ten noorden van Cape Sounio. Lavrio is een zeehaven van een minder belang dan de nabijgelegen haven van Piraeus. Een grid-systeem van straten beslaat de woonwijk met de haven in het midden van de stad. De haven is tegenwoordig verbonden met de nieuwe internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en de Attiki Odos snelweg. De dichtstbijzijnde steden zijn Sounion en Keratea.

De haven van Lavrio verwelkomt veerboten, commerciële boten, jachten en vissersboten. Door de ligging van de haven, schepen die vanuit Lavrio haven vertrekken hebben een korte reistijd naar de Cycladen en Oost Egeïsche eilanden. Veerboten vertrekken ook uit de haven richting Kea (Tzia), Kythnos, Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Sikinos, Folegandros, Kimolos, Milos, Amorgos, Kythnos, Tinos en Andros.


Kythnos Gids

Het Griekse eiland Kithnos, ook wel "thermia" genoemd vanwege zijn thermale bronnen, ligt zeer dicht bij Attica en blijft een van de minder bezochte eilanden van de Cycladen. Haven van het eiland (Merihas) en kapitaal (Hora) alsook Loutrá en Dryopida bevinden zich in het noorden van het eiland. In het zuiden, worden alleen de gebieden die door de baai van Agios Dimitrios en Panayia Canala bewoond. Dit is waar een beroemde klooster ligt in een dennenbos.

Kythnos is zeker de plek voor thermisch toerisme. Een modern wellnesscentrum in werking is in Loutrá, met twee hete bronnen in het gebied. De volgende bronnen zijn beroemd om hun therapeutische effectiviteit sinds de oudheid, namelijk het voorjaar van Ayioi Anárgyroi, binnen in de spa-faciliteiten, en de veer van de Kaukasus, waar de temperatuur van het water 52C bereikt geweest.

Veerdiensten vanuit Kythnos vertrekken naar de haven van Piraeus en naar de haven van Lavrio. De overtocht naar Piraeus duurt ongeveer 3 uur met de conventionele ferry en ongeveer een uur met de high speed ferry. De vaartijd naar Lavrio is ongeveer 2 uur. Kythnos is ook per boot verbonden met de eilanden van Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros en Kea.


Lavrio naar Kythnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 07:15 09:50 2 uur 35 minuten za
SAOS Ferries 07:45 10:15 2 uur 30 minuten vr
Triton Ferries 08:15 10:00 1 uur 45 minuten vr
Triton Ferries 09:00 10:45 1 uur 45 minuten Ma
Magic Sea Ferries 10:10 11:15 1 uur 5 minuten do
Magic Sea Ferries 10:10 11:50 1 uur 40 minuten vr, za
Magic Sea Ferries 10:15 11:20 1 uur 5 minuten wo, zo
Magic Sea Ferries 10:15 11:55 1 uur 40 minuten Ma
Magic Sea Ferries 10:20 12:00 1 uur 40 minuten di
Triton Ferries 12:45 14:30 1 uur 45 minuten za
Triton Ferries 14:30 16:15 1 uur 45 minuten zo
Triton Ferries 16:00 17:45 1 uur 45 minuten wo
Hellenic Seaways 16:30 19:05 2 uur 35 minuten di
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.