Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Sami Veerboot Haven

  • Sami Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Sami vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Sami Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Sami Veerdiensten

Sami Gids

Sami Gids

Sami ligt ten oosten van het populaire eiland Kefalonia in de regio van de Ionische Eilanden van Griekenland. Sami bevindt zich in een brede baai en heeft een lang, met bomen begroeid waterfront en biedt een prachtig uitzicht op het naburige eiland Ithaka. De prachtige havenstad Sami ligt ongeveer 24 km ten oosten van Argostoli, de hoofdstad van Kefalonia, en heeft de op een na grootste haven van het eiland en beschikt over talloze veerdiensten. Het moderne dorp ligt vlakbij het oude Sami, een van de belangrijkste archeologische ontdekkingen van Kefalonia.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.