Kea
Syros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kea - Syros

Veerboot van Kea naar Syros

2 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Kea Syros veerboten kosten tussen €8 en €47, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kea Syros veerboten.

Kea Syros Veerdienst Tijden

De eerste Kea Syros veerboot vertrekt meestal vanuit Kea rond 08:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:45.

Hoe lang is de veerboot van Kea naar Syros?

Kea Syros Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 4u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 4u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kea Syros Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Kea naar Syros verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Kea Syros Veerboot Prijzen

Kea Syros veerboot prijzen variëren tussen €8* en €47*. De gemiddelde prijs is €24*. De goedkoopste Kea Syros veerboot prijzen beginnen vanaf €9*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €15*. De gemiddelde prijs voor een auto is €65*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kea naar Syros?

De afstand tussen Kea en Syros is ongeveer 45,5 mijl (73,3 km) of 39,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kea Syros veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kea en Syros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kea en Syros.

Kan ik te voet reizen van Kea naar Syros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Kea en Syros.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kea naar Syros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kea naar Syros met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kea - Syros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 30 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 4h 0m
Eerste veerboot 08:40
Laatste veerboot 17:45
Afstand 39 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kea naar Syros?

De reistijd per veerboot van Kea naar Syros is ongeveer 3h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kea naar Syros?

De prijs van de ferry overtocht van Kea naar Syros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kea naar Syros is 28 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kea naar Syros?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Kea naar Syros. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kea naar Syros?

Boek overtochten van Kea naar Syros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Kea en Syros?

De afstand van Kea naar Syros is ongeveer 39 zeemijlen.

Kea Gids

Kea is een van de Cycladese groep eilanden en is gelegen aan de Egeïsche Zee. De grote dorpen van het eiland zijn Korissia en Vourkari. Het eiland ligt ongeveer 20 km van Cape Sounio en 60 km ten zuidoosten van Athene, de hoofdstad van Griekenland. Kea is niet een bijzonder groot eiland en meet 9 km breed en 19 km lang. De pittoreske haven van Korissia is een van de belangrijkste toeristische attracties van het eiland met zijn witte huisjes en de kleurrijke daken, de emaille fabriek, de kronkelende steegjes en schilderachtige kerken. Korissia ligt op een schilderachtige kleine haven met caiques en vissersboten.

Het eiland is beroemd om haar kristalheldere water, uitstekend uitzichten, rijke zeeleven en spectaculaire wand duiken. De watertemperaturen liggen meestal tussen 20-26 graden Celsius. Het hoogtepunt voor sportduikers is het wrak van stoomschip Patris, gezonken in 1868. De wereldberoemde wrak van de HMS Britannic,, zusterschip van de Titanic, ligt op 1,5 nautische mijl voor de kust, en is de bestemming voor Tec duikers, omdat het wrak een diepte van ongeveer 120 meter heeft.


Syros Gids

Hoewel het Griekse eiland Syros tot de Cycladen eilandengroep behoort, de architectuur is meer Middeleeuwse dan Cycladische. De hoofdstad van het eiland Syros, Ermoupolis, wordt gekenmerkt door zijn elegante Venetiaanse herenhuizen, de schilderachtige wijk van Vaporia, de grote kerken en de indrukwekkende neoklassieke gebouwen, zoals het stadhuis en het Apollo Theatre in het centrale plein. De stranden van Syros zijn mooi en ontspannend, met veel toeristische faciliteiten en accommodatie die hen omringen. Er zijn tekenen van inhabitance op het eiland dateert uit de 3e millennium voor Christus in de regio's van Halandriani en Kastri. Bevindingen wijzen erop dat er een laboratorium van metaalbewerking moet zijn geweest op het eiland, die handelsbetrekkingen met Azië had. In de 6e eeuw voor Christus, werd Syros bezet door de bewoners van Samos en vele Samos 'bewoners verhuisden naar het eiland. Op dat moment, de belangrijkste arts en filosoof Pherecydis werd geboren in Syros en enkele jaren later ging hij naar Samos en werd de leraar van Pythagoras.


Kea naar Syros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 08:25 12:40 4 uur 15 minuten za
Hellenic Seaways 17:45 21:45 4 uur di
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.