Paros
Sifnos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Paros - Sifnos

Veerboot van Paros naar Sifnos

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Paros en Sifnos. 2 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Paros Sifnos veerboten kosten tussen €7 en €240, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Paros Sifnos veerboten.

Paros Sifnos Veerdienst Tijden

De eerste Paros Sifnos veerboot vertrekt meestal vanuit Paros rond 08:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:40.

Hoe lang is de veerboot van Paros naar Sifnos?

Paros Sifnos Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 6m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 55m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Paros Sifnos Veerboot Prijzen

Paros Sifnos veerboot prijzen variëren tussen €7* en €240*. De gemiddelde prijs is meestal €141*. De goedkoopste Paros Sifnos veerboot prijzen beginnen vanaf €5*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €141*. De gemiddelde prijs voor een auto is €34*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Paros naar Sifnos?

De afstand tussen Paros en Sifnos is ongeveer 53,7 km of 29,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Paros Sifnos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Paros en Sifnos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Paros en Sifnos.

Kan ik te voet reizen van Paros naar Sifnos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Paros en Sifnos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Paros naar Sifnos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die van Paros naar Sifnos reizen met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Paros - Sifnos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 179 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 1h 6m
Snelste Zeiltijd 55m
Eerste veerboot 08:45
Laatste veerboot 19:40
Afstand 29 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Paros naar Sifnos?

De reistijd per veerboot van Paros naar Sifnos is ongeveer 1h 57m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Paros naar Sifnos?

De prijs van de ferry overtocht van Paros naar Sifnos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Paros naar Sifnos is 165 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Paros naar Sifnos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Paros naar Sifnos. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Paros naar Sifnos?

Boek overtochten van Paros naar Sifnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Paros naar Sifnos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Paros naar Sifnos reizen met
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Paros naar Sifnos?

Ja, je kunt met een voertuig van Paros naar Sifnos reizen met
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Paros naar Sifnos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Wat is de afstand tussen Paros en Sifnos?

De afstand van Paros naar Sifnos is ongeveer 29 zeemijlen.

Paros Gids

Paros is een Grieks eiland gelegen in het centrum van de Egeïsche Zee en is één van de Cycladen eilandengroep. Paros ligt in het westen van het eiland Naxos, die is gescheiden van Paros door een 8 km brede kanaal. Paros ligt ongeveer 160 km ten zuidoosten van Piraeus. Historisch, werd het eiland bekend om haar fijne witte marmer, die aanleiding gaf tot de term "Parian" om marmer te beschrijven. Vandaag de dag kan verlaten marmer steengroeven en mijnen worden gevonden op het eiland, maar Paros is vooral bekend als een populaire toeristische bestemming. Parikia (Parikia), de hoofdstad van Paros, is een mooie, Cycladische dorp met witgekalkte kubieke huizen en indrukwekkende neoklassieke herenhuizen. Een goed bewaard gebleven 13e eeuwse Venetiaanse kasteel staat trots op een heuvel in het centrum van het dorp en biedt een fantastisch uitzicht op Parikia. In de hoofdstad kunt u ook een belangrijke kerkelijke monument, de 6e-eeuwse kerk van Panagia Ekatontapyliani, ook wel Katapoliani bewonderen.

De haven van het eiland, ook Parikia genoemd, biedt onderdak aan zowel conventionele veerboten en snelboten. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.


Sifnos Gids

De Griekse eilanden Sifnos is een prachtig eiland gelegen in het westelijke deel van de Cycladen. Het is een typisch voorbeeld van een Cycladische eiland, met traditionele architectuur, rustige stranden, zee taverna's en lage heuvels. De meest populaire stranden op het eiland zijn gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland en heeft kristalhelder water, zacht zand en de vele toeristische voorzieningen. Een populaire toeristische attractie op het eiland is de prachtige klooster van Chrissopighi, de beschermer van het eiland. Kastro is de meest pittoreske dorp op het eiland, met zijn smalle geplaveide straatjes, stenen huizen en een geweldig uitzicht op zee. Het is een dorp met een jaar geschiedenis en de overblijfselen van zijn erfgoed 4000 zijn overal zichtbaar met een deel van zijn defensieve muur gebouwd rond 800 voor Christus. Deze opmerkelijke dorp is aan drie zijden omgeven met uitzicht op de Egeïsche Zee.

De haven van het eiland bevindt zich in het centrum van Kamares. Tijdens de zomermaanden zijn er dagelijkse diensten van zowel de hoge snelheid en de conventionele veerboten naar het eiland. Veerboten verbinden Sifnos met Piraeus en aan de andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini en Kreta.


Paros naar Sifnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 08:45 11:45 3 uur Ma, wo
SeaJets 18:10 19:05 55 minuten Ma, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.