Naxos naar Katapola Veerboot

De Naxos Katapola veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Blue Star Ferries varen tot maximaal 4 keer per week, SeaJets 8 keer per week & de veerdienst van Golden Star Ferries vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 19 overtochten per week op de Naxos Katapola route tussen Cycladen en Cycladen en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Naxos - Katapola Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Naxos Katapola tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Naxos Katapola boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Naxos Gids

Naxos is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. De grootste stad van het eiland en de hoofdstad is Naxos, of Chora. Chora is een amfitheater gebouwd aan de westkant van het eiland en is een van de grootste havens aan de Egeïsche Zee. De stad heeft vele winkels, bars, cafés en restaurants, die de meerderheid van de lokale bevolking en bezoekers aan te trekken. Het embleem van Chora is het kleine eiland, dat zich uitstrekt van de kust, Palatia, met Portara, de overblijfselen van de oude tempel gewijd aan de god Apollo. Portara is een monument die op een deur zonder een muur lijkt. Een bezoek aan Portara is raadzaam, u kunt zwemmen, terwijl de zon ondergaat.

Naxos staat bekend om zijn traditie in de gastronomie met de beroemde productie van Naxian aardappelen, wijn, productie van sterke Kitron drank en de populaire Naxian kaas, graviera. Het eiland heeft veel traditionele restaurants en taverna's, met lokale gerechten.

De haven bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere eilanden van de Cycladen.