Syros
Heraklion
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Syros - Heraklion

Veerboot van Syros naar Kreta (Heraklion)

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Syros en Kreta (Heraklion). 3 maatschappijen bevaren deze route Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets en vaart het hele jaar door. De kosten voor Syros Kreta (Heraklion) veerboten liggen tussen €119 en €367, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Syros Kreta (Heraklion) veerboten.

Syros Kreta (Heraklion) Veerdienst Tijden

De eerste Syros Kreta (Heraklion) ferry vertrekt meestal vanuit Syros rond 11:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 12:00.

Hoe lang is de veerboot van Syros naar Kreta (Heraklion)?

Syros Kreta (Heraklion) Vaartijden op deze route kunnen ongeveer 6u 17m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 40m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Syros Kreta (Heraklion) Vaarschema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Syros naar Kreta (Heraklion). Deze afvaarten worden verzorgd door Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Syros Kreta (Heraklion) Veerboot Prijzen

Syros Kreta (Heraklion) veerboot prijzen variëren tussen €119* en €367*. De gemiddelde prijs is €225*. De goedkoopste Syros Kreta (Heraklion) veerboot prijzen beginnen vanaf €60*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €196*. De gemiddelde prijs voor een auto is €385*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Syros naar Kreta (Heraklion)?

De afstand tussen Syros en Kreta (Heraklion) is ongeveer 212,5 km of 114,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Syros Kreta (Heraklion) veerboot?

Ja, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Syros en Kreta (Heraklion). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Syros en Kreta (Heraklion).

Kan ik te voet reizen van Syros naar Kreta (Heraklion)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Cycladen Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets tussen Syros en Kreta (Heraklion).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Syros naar Kreta (Heraklion)?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Syros naar Kreta (Heraklion).

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Syros - Crete (Heraklion) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets
Gemiddelde prijs 286 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 6h 17m
Snelste Zeiltijd 5h 40m
Eerste veerboot 11:50
Laatste veerboot 12:00
Afstand 114 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Syros naar Heraklion?

De reistijd per veerboot van Syros naar Heraklion is ongeveer 7h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Syros naar Heraklion?

De prijs van de ferry overtocht van Syros naar Heraklion kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Syros naar Heraklion is 263 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Syros naar Heraklion?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Syros naar Heraklion. Dit zijn
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Syros naar Heraklion?

Boek overtochten van Syros naar Heraklion via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Syros naar Heraklion?

Ja, je kunt als voetpassagier van Syros naar Heraklion reizen met
  • Cyclades Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Syros naar Heraklion?

Ja, je kunt met een voertuig van Syros naar Heraklion reizen met
  • Cyclades Fast Ferries

Wat is de afstand tussen Syros en Heraklion?

De afstand van Syros naar Heraklion is ongeveer 114 zeemijlen.

Syros Gids

Het Griekse eiland Syros is een van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ongeveer 145 km ten zuidoosten van Athene, de Griekse hoofdstad. De geschiedenis van het eiland gaat terug tot rond de 3e millennium voor Christus, aan het bewind van Halandriani en Kastri. Artefacten opgegraven op het eiland laten zien dat er een metaalwerk laboratorium op het eiland, die wordt gedacht had een commerciële relatie met Klein-Azië moet zijn geweest. Tijdens de 6e eeuw voor Christus werd het eiland bezet door de bewoners van Samos, toen veel van de inwoners van het eiland verplaatst naar het eiland. De belangrijke arts en filosoof, Pherecydis werd geboren op het eiland tijdens deze periode en ging later naar Samos en werd leraar van Pythagoras.

In aanvulling op de schoonheid van het eiland, Syros heeft een bloeiende culturele scene en een liefde voor de kunsten. Toeristen moeten de tijd nemen om de musea en galeries van het eiland te bezoeken in aanvulling op een wandeling door mooie straten van het dorp of luieren op het strand.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Rafina en Piraeus, verzorgd met zowel conventionele als high speed ferry’s. Syros is ook verbonden met alle van de Cycladen, de Dodekanesos, Kreta, Thessaloniki en Skiathos.


Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad op het Griekse eiland Kreta en is een van Griekenland grote stedelijke centra. Ontwikkeling van de stad begonnen in de 9e eeuw na Christus en in latere tijden, kwam het onder Arabische, Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij; haar veroveraars in eerste instantie gaf het de naam Khandaq of Handak die werd verbasterd tot Candia. Tijdens de Olympische Spelen van 2004, de stad Heraklion op voorwaarde dat één van de locaties voor het voetbaltoernooi. Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Heraklion zijn de vesting muren die de "oude stad" af te bakenen. De eerste vestingwerken werden gebouwd door de Arabieren en werd later versterkt door de Venetianen in de 15e eeuw. Van de zeven bastions, alleen de Martinengo bastion overleeft aan deze dag; daar zullen de bezoekers het graf van de beroemde schrijver N. Kazantzakis vinden, met uitzicht op de stad.

In de oude (Venetiaanse) poort, naast de moderne haven, kunnen bezoekers de gewelfde tarsanades waar schepen werden gebouwd zien, terwijl de westelijke kant wordt gedomineerd door de 16e eeuw Koule vesting. Heraklion is een belangrijke haven voor veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten nemen vanuit Heraklion naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Syros naar Heraklion Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 09:10 17:55 8 uur 45 minuten Ma, wo, do, vr, za, zo
Cyclades Fast Ferries 11:50 18:05 6 uur 15 minuten Ma, wo, za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.