Syros
Kavala
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Syros - Kavala

Syros naar Kavala Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Syros en Kavala. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Syros Kavala veerboten.

Syros Kavala Vaartijden

Syros Kavala vertrekt meestal vanuit Syros rond 20:10. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 21u 50m.

Syros Kavala Veerboot Prijzen

Syros Kavala veerboot prijzen variëren tussen €185* en €616*. De gemiddelde prijs is meestal €400*. De goedkoopste Syros Kavala veerboot prijzen beginnen vanaf €186*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €319*. De gemiddelde prijs voor een auto is €616*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Syros naar Kavala?

De afstand tussen Syros en Kavala is ongeveer 222,1 mijl (357,5 km) of 193,0 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Syros Kavala veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Syros en Kavala. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Syros en Kavala.

Kan ik te voet reizen van Syros naar Kavala?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Helleense Zeewegen tussen Syros en Kavala.

Syros Kavala Veerdienstregelingen

  • Hellenic Seaways - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Syros - Kavala Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 271 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 21h 50m
Eerste veerboot 20:10
Afstand 193 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Syros naar Kavala?

De reistijd per veerboot van Syros naar Kavala is ongeveer 21h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Syros naar Kavala?

De prijs van de ferry overtocht van Syros naar Kavala kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Syros naar Kavala is 137 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Syros naar Kavala?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Syros naar Kavala en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Syros naar Kavala?

Boek overtochten van Syros naar Kavala via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Syros naar Kavala?

Ja, je kunt als voetpassagier van Syros naar Kavala reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Syros naar Kavala?

Ja, je kunt met een voertuig van Syros naar Kavala reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Syros naar Kavala?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Syros en Kavala?

De afstand van Syros naar Kavala is ongeveer 193 zeemijlen.

Syros Gids

Het Griekse eiland Syros is een van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ongeveer 145 km ten zuidoosten van Athene, de Griekse hoofdstad. De geschiedenis van het eiland gaat terug tot rond de 3e millennium voor Christus, aan het bewind van Halandriani en Kastri. Artefacten opgegraven op het eiland laten zien dat er een metaalwerk laboratorium op het eiland, die wordt gedacht had een commerciële relatie met Klein-Azië moet zijn geweest. Tijdens de 6e eeuw voor Christus werd het eiland bezet door de bewoners van Samos, toen veel van de inwoners van het eiland verplaatst naar het eiland. De belangrijke arts en filosoof, Pherecydis werd geboren op het eiland tijdens deze periode en ging later naar Samos en werd leraar van Pythagoras.

In aanvulling op de schoonheid van het eiland, Syros heeft een bloeiende culturele scene en een liefde voor de kunsten. Toeristen moeten de tijd nemen om de musea en galeries van het eiland te bezoeken in aanvulling op een wandeling door mooie straten van het dorp of luieren op het strand.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Rafina en Piraeus, verzorgd met zowel conventionele als high speed ferry’s. Syros is ook verbonden met alle van de Cycladen, de Dodekanesos, Kreta, Thessaloniki en Skiathos.


Kavala Gids

Kavala, de hoofdstad en de belangrijkste haven van het departement Kavala en is gebouwd op de hellingen van Mt. Symvolo, en vormt een van de meest pittoreske steden in Griekenland. Volgens archeologische vondsten, de geschiedenis van de stad gaat terug tot de prehistorie. Aanvankelijk werd het centrum van de stad beperkt tot de wijk Panayia, die is ononderbroken bewoond sinds de 7e eeuw voor Christus. Na 2500 jaar al aan het begin van de 16e eeuw, Kavala uitgebreid onderhoud van deze nieuwe grenzen tot 1870. Het was pas na 1928 dat hij begon aan de stad die kan worden gezien vandaag vormgeven. De strategische en economische belang door de eeuwen heen wordt toegeschreven aan haar strategische positie in de Via Egnatia, die de stad verbindt oost en west doorkruist, tot de haven en om de natuurlijke verrijking van het schiereiland, waarop de oude stad werd gebouwd. Kavala heeft een uniek karakter als gevolg van het recente verleden, met neoklassieke herenhuizen en grote tabak pakhuizen en roept herinneringen op aan een ver verleden, toen een rijke burgerij werd domineert de stad. In het "Mekka van tabak" als Kavala werd genoemd in het verleden, duizenden tabak werknemers hun brood verdienden.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.