Thira naar Paros Veerboot

De Thira Paros veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Minoan Lines varen tot maximaal 6 keer per week, Blue Star Ferries 14 keer per week, SeaJets 3 keer per dag & de veerdienst van Golden Star Ferries vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 48 overtochten per week op de Thira Paros route tussen Cycladen en Cycladen en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Thira - Paros Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Thira Paros tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Thira Paros boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Paros Gids

Het Griekse eiland Paros maakt deel uit van de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. Paros is een zeer populaire vakantiebestemming en is slechts een korte afstand van het eiland Naxos, ongeveer een uur met de veerboot. Paros heeft een reputatie als een gastvrij een vriendelijke eiland. Het eiland is de tweede grootste van de Cycladen en is vol met kwaliteit attracties voor iedereen. Bezoekers van Paros zullen in staat zijn om deel te nemen aan de watersport, genieten van de Griekse taverna's langs de Parikia kust en de kerk van Panagia Ekatantapiliani te bezoeken, daterend uit AD 326. Er zijn ook een aantal stranden op Paros, zoals Agia Irini, Farangas, Kato en Logaras.

De haven van het eiland ligt in Parikia en herbergt zowel conventionele veerboten en high speed ferries. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.