Symi
Astypalea
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Symi - Astypalea

Veerboot van Symi (Simi) naar Astypalea

Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Symi (Simi) Astypalea veerboten kosten tussen €27 en €54, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Symi (Simi) Astypalea veerboten.

Symi (Simi) Astypalea Veerboot Tijden

De eerste Symi (Simi) Astypalea veerboot vertrekt meestal vanuit Symi (Simi) rond 17:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:15.

Hoe lang is de veerboot van Symi (Simi) naar Astypalea?

Symi (Simi) Astypalea Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 8u 28m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 8u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Symi (Simi) Astypalea Veerdienstregelingen

Er is 1 wekelijkse afvaart van Symi (Simi) naar Astypalea verzorgd door Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Symi (Simi) Astypalea Veerboot Prijzen

Symi (Simi) Astypalea veerboot prijzen variëren tussen €27* en €54*. De gemiddelde prijs is meestal €52*. De goedkoopste Symi (Simi) Astypalea veerboot prijzen beginnen vanaf €27*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €52*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Symi (Simi) naar Astypalea?

De afstand tussen Symi (Simi) en Astypalea is ongeveer 102,9 mijl (165,6 km) of 89,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Symi (Simi) Astypalea veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Symi (Simi) en Astypalea.

Kan ik te voet reizen van Symi (Simi) naar Astypalea?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Symi (Simi) en Astypalea.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Symi (Simi) naar Astypalea?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboot van Symi (Simi) naar Astypalea met Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Symi (Simi) - Astypalea Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 66 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 8h 28m
Snelste Zeiltijd 8h 15m
Eerste veerboot 17:30
Laatste veerboot 19:15
Afstand 89 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Symi naar Astypalea?

De reistijd per veerboot van Symi naar Astypalea is ongeveer 9h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Symi naar Astypalea?

De prijs van de ferry overtocht van Symi naar Astypalea kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Symi naar Astypalea is 61 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Symi naar Astypalea?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Symi naar Astypalea en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Symi naar Astypalea?

Boek overtochten van Symi naar Astypalea via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Symi naar Astypalea?

Ja, je kunt als voetpassagier van Symi naar Astypalea reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Symi naar Astypalea?

Ja, je kunt met een voertuig van Symi naar Astypalea reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Symi naar Astypalea?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Symi en Astypalea?

De afstand van Symi naar Astypalea is ongeveer 89 zeemijlen.

Symi Gids

Het Griekse eiland Symi is een van de Dodekanesos eilanden en ligt ongeveer 40 km naar het noordwesten van het eiland Rhodos en 420 km van de haven van Piraeus. Naaste buren Symi zijn de Datca en Bozburun peninsulars van Mugla Provincie in Turkije. Terrein van het eiland is bergachtig en de kustlijn is opgebouwd uit zowel stranden en afgelegen baaien, of rotsachtige kliffen. Gelegen aan de noordoostelijke kust van het eiland is de belangrijkste stad, ook wel Symi. De benedenstad is het gebied rond de haven, genaamd Yialos, en de bovenstad heet Horio of Ano Symi. Er is niet veel te zien of te doen op het eiland, en dit is misschien wel waar zijn charme is. Afgezien van luieren op het strand of zwemmen in het kristalheldere water van de klooster van de Aartsengel Panormitis, dat is een vroeg 18e-eeuwse Grieks-orthodoxe klooster gebouwd aan de kust in het zuidwesten van het land, is een bezoek waard. Uitkijkend over Ano Symi is het Kastro die werd gebouwd door de Ridders van St. John als een uitbreiding van een Byzantijns kasteel op dezelfde site. Nogal een beetje van de structuur blijft en er zijn ook tekenen van een oude citadel waarop twee later kastelen werden gebouwd.


Astypalea Gids

Het Griekse eiland Astypalea is gelegen in het oostelijke deel van de Egeïsche Zee en is een van de 12 eilanden die deel uitmaken van de Dodekanesos eilanden. Astypalea ligt op het punt waar de Dodekanesos eilanden voldoen aan de Cycladen, en heeft een eeuwenoude geschiedenis, witgekalkte dorpjes en zonovergoten stranden. Astypalaia, het meest westelijke eiland van de Groep, en is van nature in Mesa Nisi (de binnenste eiland, westelijk deel) en Exo Nisi (de buitenste eiland, oostelijk deel), gescheiden door een dunne strook land minder dan 100 m breed.

Chora is de hoofdstad stad van het eiland en de haven. Het is een van de meest pittoreske stadjes in de Egeïsche Zee, ligt op een rots dat de vooruitgang in de zee, de vorming van twee baaien. Kijken over de stad, zullen de bezoekers zien kasteel Chora's torenhoge met de opvallend witte koepels van Evangelistria en Agios Georgios kerken, zichtbaar over de muren. Rondom het kasteel liggen Chora's huizen met witgekalkte muren, blauwe deuren en ramen, en houten balkons.

Het eiland is verbonden met de haven van Piraeus en ook aan de andere eilanden in de Dodekanesos, de Cycladische eilanden en Kreta.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.