Chios
Limnos
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Chios - Limnos

Veerboot van Chios naar Limnos (Myrina)

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Chios Limnos (Myrina) veerboten kosten tussen €38 en €76, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Chios Limnos (Myrina) veerboten.

Chios Limnos (Myrina) Veerdienst Tijden

De eerste Chios Limnos (Myrina) ferry vertrekt meestal vanuit Chios rond 01:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 06:35.

Hoe lang is de veerboot van Chios naar Limnos (Myrina)?

Chios Limnos (Myrina) Vaartijden op deze route kunnen ongeveer 7u 33m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 7u 10m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Chios Limnos (Myrina) Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Chios naar Limnos (Myrina) verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Chios Limnos (Myrina) Veerboot Prijzen

Chios Limnos (Myrina) veerboot prijzen variëren tussen €38* en €76*. De gemiddelde prijs is €77*. De goedkoopste Chios Limnos (Myrina) veerboot prijzen beginnen vanaf €20*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €59*. De gemiddelde prijs voor een auto is €250*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Chios naar Limnos (Myrina)?

De afstand tussen Chios en Limnos (Myrina) is ongeveer 119,8 mijl (192,8 km) of 104,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Chios Limnos (Myrina) veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Chios en Limnos (Myrina). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Chios en Limnos (Myrina).

Kan ik te voet reizen van Chios naar Limnos (Myrina)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Chios en Limnos (Myrina).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Chios naar Limnos (Myrina)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Chios naar Limnos (Myrina) met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Chios - Limnos (Myrina) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 97 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 7h 33m
Snelste Zeiltijd 7h 10m
Eerste veerboot 01:00
Laatste veerboot 06:35
Afstand 104 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Chios naar Limnos?

De reistijd per veerboot van Chios naar Limnos is ongeveer 9h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Chios naar Limnos?

De prijs van de ferry overtocht van Chios naar Limnos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Chios naar Limnos is 90 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Chios naar Limnos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Chios naar Limnos en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Chios naar Limnos?

Boek overtochten van Chios naar Limnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Chios naar Limnos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Chios naar Limnos reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Chios naar Limnos?

Ja, je kunt met een voertuig van Chios naar Limnos reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Chios naar Limnos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Chios en Limnos?

De afstand van Chios naar Limnos is ongeveer 104 zeemijlen.

Chios Gids

Chios is het op vier na grootste van de Griekse eilanden aan de Egeïsche Zee en ligt op ongeveer 7 km van de kust van Anatolië, en is gescheiden van Turkije door de Straat Chios. Chios stad is gebouwd rondom de oude haven en het middeleeuwse kasteel dat gebouwd werd onder de Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij, met enkele resten die uit 2000 voor Christus dateren. Bezienswaardigheden en attracties zijn het Chios Byzantijns Museum, het Archeologisch Museum van Chios, zijn middeleeuwse dorpjes en het 11e-eeuwse klooster van Nea Moni, een UNESCO World Heritage Site.
Chios is een bergachtig eiland. Een paar valleien worden gevormd in het zuiden en oosten delen van het eiland. Pelineo Berg kijkt uit over het noordelijke deel van het eiland, met de hoogste punt, Profitis Helias, op 1.297 m. Het eiland staat bekend om zijn schilderachtige landschap en om zijn mediterrane klimaat, met zachte winters en schaarse regenval in de zomer.
Chios, en de andere eilanden aan de Oost-Egeïsche Zee, zijn over het algemeen verbonden met de havens van Piraeus en Rafina, de Cycladische eilanden waaronder Syros, Tinos, Mykonos en Andros en ook om het eiland Rhodos. Uw reis naar en van het eiland kan met zowel conventionele als snelboten worden gemaakt, met reistijden van tussen de 5 ½ uur en 9 ½ uur, afhankelijk van veerbootmaatschappij en ferry route.


Limnos Gids

Het Griekse eiland Limnos ligt in het noorden van de Egeïsche Zee, en is een ideale bestemming voor een rustige vakantie. Het eiland heeft beschutte baaien, uitgestrekte stranden en landschappen van vulkanische rotsen, afgewisseld met kleine heuvels en traditionele dorpen met stenen huizen. Het vulkanische eiland van Hephaestus, god van het vuur, leent zijn vruchtbaarheid aan vruchtbare vlaktes, waar de lokale bevolking er het beste van door het produceren van goederen van unieke smaak en uitstekende kwaliteit. Onder hen, de beroemde Muscat Limnos, een benaming van oorsprong van superieure kwaliteit zoete witte wijn met een gouden kleur, rijk aroma en een volle smaak. De kaas "kalathaki" (= klein mandje) een soort van witte kaas die wordt overgelaten om te drogen en rijpen in kleine rieten manden wordt ook geproduceerd op het eiland.

Er zijn ferry verbinding vanuit Myrina naar Agios Efstratios, Lesbos en Samothraki (alleen in de zomer) en naar Piraeus en Lavrio (Athene gebied) Thessaloniki en Kavála.


Chios naar Limnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 05:00 12:10 7 uur 10 minuten zo
Hellenic Seaways 06:35 14:25 7 uur 50 minuten do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.