Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Dover Veerboot Haven

  • Dover Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Dover vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Dover Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Dover Veerdiensten

Dover Gids

Wat te doen in Dover?

Wie Dover zegt, denkt misschien direct aan de schitterende witte krijtrotsen die voor passagiers opdoemen als ze de Engelse kust per boot bereiken. Bij helder weer zijn deze krijtrotsen al in Frankrijk te zien. In Dover zelf kunt u vanuit het bezoekerscentrum van de National Trust kunt u kortere en langere wandeltochten maken over de klippen en genieten van prachtige uitzichten. Gezien haar ligging aan het Kanaal heeft Dover een belangrijke rol gespeeld in de Britse geschiedenis. Het Middeleeuwse Dover Castle werd gebouwd in de elfde eeuw, maar al sinds de IJzertijd stonden op dezelfde plek verdedigingswerken. Beklim de Great Tower om in Middeleeuwse sferen te komen of bezoek de geheime tunnels om te ervaren hoe de Britse militairen tijdens de Tweede Wereldoorlog werden geëvacueerd vanuit Duinkerken. Ook op het gebied van de luchtvaart speelde Dover een belangrijke rol. De Fransman Louis Blériot stak op 25 juli 1909 als eerste met een vliegtuig het Kanaal over en zette zijn toestel veilig aan de grond in Dover, op de plek waar nu het Bleriot Memorial te bezoeken is. In Dover bevinden zich uitstekende restaurants en gezellige pubs waar u onder andere cottage pie, fish and chips of een typisch Engels ontbijt kunt bestellen.

Vervoer

Dover is een kleine stad die zich bij uitstek leent voor het maken van wandeltochten. Daarnaast kent de stad een efficiënt bussysteem.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.